ePlaneta

PC Press video: Kako do Midjourney vizuelnih rešenja, Ljubomir Ristić, Comtrade Group

Kako pristupiti alatu kao što je Midjourney, gde kreirati nalog, kakav je sistem pretplata, da li vam je pretplata neophodna, kao i da li je pisanje promptova posao budućnosti, koje veštine i lične osobine će biti neophodne u budućnosti za život sa AI-jem su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Ljubomirom Ristićem, Chief Marketing Officer, Comtrade Group.

PCPress.rs Image

Ljubomir Ristić se pridružio Comtrade-u 1997. Tokom svoje karijere pomogao je u izgradnji Comtrade brenda i usmeravao imidž Grupe ka inovativnoj IT kompaniji. Pre Comtrade-a, radio je u nekoliko advertajzing agencija, čak je osvojio Epica Grand Prix kao Art direktor. Gospodin Ristić je diplomirao na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Član je više poslovnih udruženja i strastveni teniser. Trenutno je na poziciji Chief Marketing Officer u Comtrade Group-i.

Ceo video intervju sa Ljubomirom kao i tutorijal kako do Midjourney vizuala možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Pročitajte i:  PC Press video: Kako se gradi brend i šta je (zlo)upotreba brenda? | Tanja Vasojević, Tadaaa Agency

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,