PC Press video: eAutomobili – Od mita do istine

Koliko eAutomobili menjaju poimanje običnog čoveka o automobilu, kakva je razlika u samoj vožnji, koliko traje baterija i kada mora da se menja, ali i koliko je u Srbiji razvijena infrastruktura su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Milošem Stamenkovićem, saradnikom PC Press-a i automobilskim novinarom.

PCPress.rs Image

U skorije vreme smo počeli malo više da se bavimo automobilima sa fokusom na električne budući da je to u prirodi našeg magazina i našeg interesovanja, vezano za tehnologiju. Skoro smo testirali dva automobila Cupra Formentor i BMW iX, i upravo oni su izazvali veliko interesovanje, pogotovo BMW iX s punim pravom budući da je reč o SUV-u i to električnom. Gost ovonedeljne epizode je Miloš Stamenković koji je naš kolega i saradnik više od decenije, a pre svega je automobilski novinar koji je jako dugo u toj industriji.

Ovo je samo prva epizoda u kojoj smo samo zagrebali teme koje se tiču električnih automobila. U planu nam je da snimimo još dve epizode, a vas čitaoce i gledaoce pozivamo da nam se pridružite u razmatranju teme i da nam ostavljate komentare kako bismo proširili diskusiju i učinili je sadržajnijom i interesantnijom.

Pročitajte i:  Prodaja EV raste samo 21% u 2024. 

Ceo video intervju sa Milošem možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,