PC Press video: Klimatske promene ne smeju postati nova normalnost, Jelena Pejković, Schneider Electric

Šta je zelena energija, koji su izazovi koji postoje u radu data centara, šta Srbiju čini privlačnom kada su razvojni centri u pitanju a koje prilike Schneider Electric vidi u Srbiji kao i kakav je položaj žena u IT industriji za PC Press u video formatu razgovarali smo sa Jelenom Pejković, direktorkom prodaje sektora za pouzdana napajanja, Schneider Electric.

PCPress.rs Image

Jelena je završila Elektrotehnički fakultet u Beogradu i sa više od 10 godina iskustva na pozicijama marketinga i prodaje u različitim sektorima unutar kompanije Schneider Electric, preuzela je vodeću poziciju IT divizije za 5 tržišta Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine. U kompaniji Schneider Electric veruju da je pristup energiji i digitalnoj energiji osnovno ljudsko pravo. Osposobljavaju sve da maksimalno iskoriste svoju energiju i resurse, obezbeđuju primenu principa „Life Is On“ na sve, na svakom mestu, u svakom trenutku. Nude digitalna rešenja za energiju i automatizaciju za efikasnost i održivost. Kombinuju vodeće svetske energetske tehnologije, automatizaciju u realnom vremenu, softver i usluge u integrisana rešenja za domove, zgrade, data centre, infrastrukturu i industrije.

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

Ceo video intervju sa Jelenom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,