PC Press video: Kreativnost i automatizacija su izlaz iz manuelnih poslova

Ko je vlasnik podataka na cloud-u i kakva je bezbednost, kako je Devoteam postao i opstao kao Google partner, koliko su klijenti spremni za inovativna rešenja, ali i da li su vrata Devoteam-a otvorena za početnike, na ove i mnoge druge teme razgovarali smo sa Dejanom Rašićem, DevOps konsultantom iz Devoteam-a.

PCPress.rs Image

Dejan Rašić je iskusan DevOps konsultant sa više od osamnaest godina iskustva rada na različitim tehnologijama i servisima, među kojima su Oracle Database, Computer Science, Windows Server, Java, Containers, CI/CD, kao i na manadžerskim pozicijama. Radio je kao profesor stručnih predmeta iz oblasti informatike i elektrotehnike u gimnaziji u Derventi i kao stručni saradnik i asistent na FTN. Od 2015. radi u IT kompaniji Devoteam kao DevOps konsultant, gde je trenutno zadužen za razvoj DevOps i Cloud prakse i vodi tim od 26 inženjera. Radio je na različitim projektima gde su primenjivane CI/CD, Cloud Native Aplikacije, monitoring, Microsoft Azure i Atlassian.

Tehnologija ima veliku moć i uticaj na svaki aspekt modernog života: ona utiče na to kako radimo, kako živimo, kako komuniciramo. U Devoteam-u veruju da tehnologija u službi ljudi otvara budućnost te da tehnologija treba da donosi pozitivne promene ljudima i svetu oko nas. Sa više od 13 godina iskustva na lokalnom a pre svega na međunarodnom tržištu, sa preko 50 zadovoljnih klijenata, Devoteam Srbija zadovoljenje potreba klijenata smatra svojom misijom. U Devoteam-u kombinuju kreativnost sa modernom tehnologijom i strategijom i inspirišu klijente da transformišu svoj biznis, i tako ga unaprede. Kreiranjem proizvoda izuzetnih performansi i kroz izvanredno iskustvo, rešavaju probleme i ostvaruju rezultate. Unapređuju svaki korak digitalnog putovanja svojih klijenata i stvaraju prostor za kontinuitet inovacija.

Pročitajte i:  Roche za zdraviji život

Ceo video intervju sa Dejanom Rašićem možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,