PC Press video: Kreativnost u e-commerce industriji, Stefan Nikolić i Arsenije Ivanović, Shoppster

Koliko je važno imati prepoznatljiv brend identitet u današnje vreme na tržištu Srbije uz svakodnevni rast eCommerce industrije, koje su prednosti influenser marketinga ali i kako naći balans između kreative i biznis ciljeva u svakodnevnom radu su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Arsenijem Ivanovićem, Head of Social Media i Stefanom Nikolićem, Head of Design u kompanji Shoppster.

PCPress.rs Image

Stefan sa svojim timom dizajnera je odgovoran za kreiranje vizuelnog identiteta i dizajna za ceo Shoppster brend. Završio je master studije na Akademiji lepih umetnosti u Torinu, Italiji, i posle kraćeg rada u marketinškoj agenciji pridružuje se Shoppster timu pre više od 3 godine. Arsenije zajedno sa svojim timom kreira sadržaj i vodi stranice brenda na društvenim mrežama. Nakon završenih master studija iz oblasti marketinga i odnosa s javnošću, započinje karijeru u marketinškoj agenciji, a nastavlja je u Shoppsteru.

Shoppster je inovativna e-commerce platforma u potpunosti okrenuta kupcu, kreirana na temelju superiorne tehnologije i najsavremenije IT logistike. Mnoge karakteristike Shoppster izdvajaju i čine jedinstvenim – u ponudi imamo preko 180.000 proizvoda i više od 3.500 brendova iz svih kategorija, kao i jedinstvenu mogućnost praćenja pošiljke. Shoppster.rs je prva i najveća online i TV prodavnica u Srbiji. Postao je sinonim za udoban šoping, koji nudi kupcima niz pogodnosti i opcija. U ponudi ovog webshopa nalazi se čak 180.000 proizvoda i 3.500 brendova, koji su raspoređeni u 25 različitih kategorija.

Pročitajte i:  TikTok otkrio ime "novog Instagram-a"

Konkretan povod za ovu emisiju u ovom trenutku je Mega akcija na sajtu Shoppster-a koja traje do 12. aprila, a više o akciji možete pročitati na ovom linku. Ceo video intervju sa Arsenijem i Stefanom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,