Shoppster ovog proleća priprema nešto MEGA

Shoppster.rs je prva i najveća online i TV prodavnica u Srbiji. Postao je sinonim za udoban šoping, koji nudi kupcima niz pogodnosti i opcija. U ponudi ovog webshopa nalazi se čak 180.000 proizvoda i 3.500 brendova, koji su raspoređeni u 25 različitih kategorija.

PCPress.rs Image

Od bele tehnike i kućnih aparata, preko kozmetike i alata, sve do sportske i baby opreme. Tu su i patike i trake, i kosilice i trimeri i džojstici i zvečke, i granole i granule za vaše ljubimce, i još mnogo toga.

Bez obrzira da li birate vodeće svetske brendove ili domaće zanatlije, jedno je sigurno – na Shoppster.rs ćete pronaći sve što tražite.

Niz pogodnosti koje olakšavaju kupovinu

Najveći benefit koji Shoppster nudi je taj što imate više razliličitih opcija u samom procesu kupovine. To vam omogućava da u datom trenutku odaberete lakši način poručivanja proizvoda, preuzimanja paketa i plaćanja narudžbine prilikom dostave. Brojne su mogućnosti: poručivanje putem sajta ili Shoppster TV emisije, besplatno preuzimanje pošiljaka sa paketomata za sve registrovane korisnike, plaćanje i na rate, i gotovinom i karticom kod kurira – I sve to bez čekanja u redu!

Pročitajte i:  Akcije Dell-a padaju zbog veštačke inteligenicje

Kako plaćate kad poručujete onlajn?

Prvi i jedini na e-commerce tržištu ponudili su mogućnost plaćanja karticom kod kurira prilikom preuzimanja pošiljke na željenom mestu isporuke! Ova usluga je još uvek relativno nova, lansirana tek u decembru, ali od tog momenta već je 10% svih pošiljaka koje su poručene sa shoppster.rs, plaćene upravo karticom kod kurira pouzećem! Kupci su, naravno, na prvom mestu, a plaćanje dostavljenih pošiljki platnim karticama bila je jedna od najtraženijih mogućnosti. Ovaj dragoceni benefit omogućen je u saradnji sa kurirskom službom D Express i kompanijom Mastercard. Sjajna pogodnost koja olakšava plaćanje svim kupcima koji nisu stigli da pripreme keš na vreme.

Preuzmite paket kad vama odgovara

Jedna od posebnih pogodnosti za sve njihove registrovane kupce je i besplatna dostava na paketomatima širom zemlje i to kad im odgovara. Paketomati se nalaze u svim većim gradovima, raspoređeni na 120 lokacija. Dovoljno je samo da se registrujete na shoppster.rs, čime dobijate status Smart korisnika, i tako otvarate još veći spektar mogućnosti koji najveća domaća „one-stop shop“ prodavnica pruža.

Pročitajte i:  Akcije Dell-a padaju zbog veštačke inteligenicje

Nije u redu da čekate u redu

Benefit koji štedi vaše vreme i čuva vaš komfor prilikom poručivanja je taj što ne morate da čekate u redu. Budite sebi na prvom mestu i birajte kvalitetno provedeno vreme bez gužvi na kasama – odlučite da zauvek pređete na onlajn kupovinu. Na shoppster.rs bićete uvek prvi, jer oni znaju da nije u redu da čekate u redu!

Sve ove pogodnosti daju vam mogućnost da obavite kupovinu brzo i jednostavno. Dva puta godišnje tradicionalno priređuju Shoppster MEGA akcije. Prolećna MEGA akcija kreće već 13. marta, sa super popustima i do čak -50% na bogatu ponudu. Ne propustite priliku za pametnu kupovinu uz sjajnu uštedu. 

Facebook komentari: