BIZIT plus

PC Press video: Mnogi YouTube kanali su porasli kupljenim pregledima

Koliko košta klik, kako se kanal monetizuje, koji su koraci, kako YouTube reaguje na kupljene subscriber-e i preglede, ali i kakav je YouTube u političke svrhe, kako radi algoritam, šta određuje home page korisnika i kakva je budućnost ove video centrične platfome su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Aleksandrom Aškovićem, YouTube specijalistom.

PCPress.rs Image

Ovoga puta u novom video intervjuu ugostili smo Aleksandra Aškovića, poznatiji kao Kojot, rođenog 1972. godine u, kako sam kaže, klasičnoj srpskoj porodici, pa je zato rano rešio da pobegne u svet naučne fantastike gde je mogao da bude šta god poželi. Kada je ubacio prvi žeton u arkadu u luna parku, zaljubio se u video-igre. Ta ljubav na prvi pogled traje i dan danas. Autor je nekoliko uspešnih televizijskih emisija („Game-Over”, „Kursor”), pisao je za sve relevantne IT časopise u Srbiji, a svojim najvećim uspehom smatra što je još uvek dete u duši. Sada se bavi Jutjubom iz razonode (strimuje, radi recenzije igara i hardvera) i profesionalno (Jutjub SEO, savetovanje oko sadržaja). Od 2016. godine pomaže kompnijama i pojedincima da na pravi način iskoriste Jutjub platformu kroz kombinaciju kvalitetnog sadržaja i kroz implementaciju SEO principa.

Pročitajte i:  Kako je YouTube kreirao ekonomiju kreatora sadržaja

Ceo video intervju sa Kojotom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari: