ePlaneta

PC Press video: Od juniora do seniora – najmanje šest meseci, Petar Miljković, CEO GoPro

Na pitanja kao što su šta je tajna uspeha, koje osobine i kvalitete poseduje dobar lider to jest direktor, kako se nositi sa stresom kao direktor, ali i kako izgleda proces implementacije nekog rešenja, ko najviše koči taj proces, i koliko su podaci u cloud-u bezbedni, za PC Press u video formatu davao je odgovore Petar Miljković, CEO GoPro-a.

PCPress.rs Image

U jednom od prvih videa koje smo snimili u ovom serijalu za PC Press YouTube kanal u našem studiju ugostili smo Petra koji je od 1998. u poslovima implementacije ERP rešenja. Počeo kao programer, zatim quality analist, zatim konsultant, zatim direktor. GoPro zapošljava iskusne i sertifikovane ljude u oblasti implementacije i razvoja poslovnih rešenja. Misija firme je da pomogne klijentima u poboljšanju njihovog poslovanja koristeći proverenu metodologiju i vrhunsku tehnologiju, pružajući im dodatnu vrednost po adekvatnoj ceni i tačno na vreme.

Ceo video intervju sa Petrom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  GoPro: Budite uvek korak ispred konkurencije
SBB

Tagovi: , , , ,