ERP 2024

PC Press video: Prodali smo firmu za 200 miliona dolara, Istok Pavlović, Masterbox

Kakva je budućnost marketinških agencija, koliko su influenseri bitni, kako se gradi lični brend, kako se milion pregleda konvertuje u novac, šta je zapravo digitalni marketing i da li Facebook “umire” su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Istokom Pavlovićem, Masterbox.

PCPress.rs Image

Istok je pionir digitalnog marketinga u Srbiji. Po obrazovanju je nuklearni fizičar ali time se nije bavio, njegovo ime je sinonim za digitalni marketing i Masterbox. Njegova osnovna karakteristika je ta da je izvandredni narator. Govori jednostavno, staloženo, jasno. Svoje znanje deli nesebično. Bio je omiljeni predavač na Fakultetu za medije i komunikacije, a na pitanje zašto je prestao da predaje na ovom fakultetu, odgovorio je zbog toga što je formalno obrazovanje previše sporo za današnje vreme. Ubrzane forme za sticanje znanja iz oblasti digitalnog marketinga formulisao je u nizu online kurseva na platformi Masterbox kroz koju je prošlo preko 10.000 polaznika, a od nedavno na istoj platformi se nalazi i AI alat za kreiranje marketinških kampanja.

Pročitajte i:  Ovaj startap razvija veštačku inteligenciju koja može da leti dronovima i donosi sopstvene odluke 

Ceo video intervju sa Istokom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari: