BIZIT plus

PC Press video: Rešenja za održivi IT, Dušan Ćirić, Schneider Electric

Kako funkcioniše softver koji kontroliše data centar, koji su najvažniji benefiti koje jedan DCM softver pruža i koliko je važno izgraditi poverenje sa korisnicima su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Dušanom Ćirićem, Product Application Engineer – Secure Power u kompaniji Schneider Electric.

PCPress.rs Image

Dušan Ćirić je dipomirani IT inženjer sa velikim radnim iskustvom u industriji data centara i IKT usluga. Od novembra 2021. radi na poziciji Inženjera za primenu proizvoda u kompaniji Schneider Electric Srbija, Secure Power sektor. Kao tehnički lider, primarni fokus mu je na rešenjima za kritičnu infrastrukturu data centara u najkritičnijim segmentima industrije, kao što su telekomunikacije, transport, zdravstvena zaštita i provajderi kolokacionih i usluga. Tokom karijere od preko 14 godina iskustva rada u data centrima i IKT industriji u Srbiji, bio je uključen u sve faze životnog ciklusa data centra (dizajn, implementacija, operacije, migracija i modernizacija), stekavši veliko iskustvo i postavši ekspert na mnogim poljima. Kombinujući tehničko znanje sa odličnim interpersonalnim veštinama, imao je priliku da vodi tim ljudi i organizuje poslovne aktivnosti u veoma dinamičnom okruženju.

Pročitajte i:  Novo rukovodstvo u kompaniji Schneider Electric Srbija i Crna Gora

U kompaniji Schneider Electric veruju da je pristup energiji i digitalnoj energiji osnovno ljudsko pravo. Osposobljavaju sve da maksimalno iskoriste svoju energiju i resurse, obezbeđuju primenu principa „Life Is On“ na sve, na svakom mestu, u svakom trenutku. Nude digitalna rešenja za energiju i automatizaciju za efikasnost i održivost. Kombinuju vodeće svetske energetske tehnologije, automatizaciju u realnom vremenu, softver i usluge u integrisana rešenja za domove, zgrade, data centre, infrastrukturu i industrije.

Ceo video intervju sa Dušanom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *