Top50 2023

SAP i HP poboljšavaju poslovno izveštavanje

hpbiDa bi pomogli korisnicima da se izbore sa složenim izazovima vezanim za poslovno izveštavanje i skladištenje podataka, SAP i HP su uspostavili saradnju kroz koju će integrisati SAP NetWeaver Business Warehouse i HP Neoview platformu za skladištenje podataka. Ovo proširenje saradnje upotpuniće HP-ovu ponudu infrastrukturnih rešenja i globalnih konsalting usluga.

Loši podaci onemogućavaju kompanije da poslovne odluke donose na osnovu kvalitetnih informacija, a istovremeno zahtevaju značajan utrošak vremena, novca i IT resursa da bi im se pristupilo, da bi se analizirali i kreirali izveštaji. Integracija SAP NetWeaver BW i HP Neoview rešenja osmišljena je tako da se izbori sa izazovima vezanim za stalno širenje količine podataka, a da istovremeno donese veći povraćaj postojećih investicija u usluge za poslovno izveštavanje.

Zahvaljujući integraciji dva rešenja, SAP analitičke aplikacije će biti moguće pokretati na HP Neoview koja je izrazito proširiva, a omogućava čuvanje, upravljanje i pristupanje velikim količinama podataka zahvaljujući moćnoj arhitekturi u kojoj se resursi ne dele a podaci se obrađuju paralelno. Integracija dva proizvoda će doneti i određenu optimizaciju u smislu vremena neophodnog za pristupanje podacima, kao i za pripremanje velike količine operativnih podataka. Umesto da se suoče sa migracijom na novo rešenje, ili sa ponovnom implemetacijom rešenja koje već koriste, korisnici mogu zaštiti i iskoristiti prednosti postojećih investicija u skladištenje podataka tako što će postojeću implementaciju SAP NetWeaver BW rešenja poboljšati upotrebom baze podataka koja radi na HP Neoview platformi.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  HP objavio najtanji 14-inčni gejming laptop na svetu
SBB

Tagovi: , , , , ,