Pet HTC Windows Phone 7 uređaja

PCPress.rs ImageKorporacija HTC je danas predstavila pet Windows Phone 7 pametnih telefona: HTC 7 Surround, HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro i HTC HD7. Ova snažna i raznovrsna porodica telefona koje odlikuje nova Microsoftova Windows Phone 7 platforma ima dizajn koji se ističe i inovacije po kojima je HTC postao prepoznatljiv, uključujući i različite najnovije tehnologije i seriju jedinstvenih HTC aplikacija kojima se može pristupiti putem novog HTC Huba koji upotpunjuje Windows Phone 7 Hub iskustvo.

“Windows Phone 7 predstavlja potpuno sveže iskustvo i HTC ga sa uzbuđenjem razvija u velikim razmerama. Vidimo ogromne korisničke mogućnosti sa Microsoftovim najpopularnijim servisima kao što su integrisani Xbox LIVE i Zune”, rekao je Piter Čou, generalni direktor HTC korporacije. “Vrednost koju Microsoft donosi korisnicima mobilne telefonije širom sveta postavlja nove standarde u ovoj industriji. HTC će na samom početku ponuditi pet novih HTC Windows Phone 7 pametnih telefona kako bi svojim korisnicama omogućio širok izbor.”

“HTC je partner sa Microsoftom od kada smo lansirali naše prve telefone pre skoro deset godina i veoma smo uzbuđeni zbog nastavka ovog putovanja lansiranjem Windows Phone 7”, rekao je Andi Les, Predsednik sektora za mobilne komunikacije u Microsoftu. “Windows Phone 7 karakteriše novi smer za Microsoft i njegove partnere, a HTC je to podržao na značajan način tako što je doneo na tržište pet novih Windows telefona.”

Pročitajte i:  Microsoft uklanja još jedan alat iz Control Panel-a Windowsa 11

Windows Phone 7 je pažljivo osmišljen da pomogne korisnicima da postignu više sa manje koraka zahvaljujući jedinstvenom Hub i Tile interfejsu. Windows Phone 7 Hub pruža brz i jednostavan pristup najnovijim i najznačajnijim informacijima korisnika i uključuje kontakte, slike, igre, muziku, video sadržaj, poslovni i Marketplace sadržaj. Windows Phone 7 takođe integriše mnoge popularne i jake Microsoft servise kao što su Xbox LIVE, Windows Live, Bing i Zune.

HTC je novom Windows Phone 7 portfoliju pametnih telefona pridodao svoj inovativni dizajn i kreativnost putem prepoznatljivih materijala i jedinstveno dizajniranih elemenata uz pružanje uzbudljivog seta vrhunskih karakteristika i vrhunske tehnologije. HTC pruža ekskluzivnu seriju aplikacija i usluga koje obuhvataju nove HTC aplikacije za vremensku prognozu i berzu, novu aplikaciju za obradu fotografija koja vam omogućuje primenu specijalnih efekata pre nego što fotografije podelite sa prijateljima putem novog HTC Hub-a, kao i mnoge druge aplikacije.

HTC 7 Surround

Bilo da su u pitanju igre, filmovi ili muzika, HTC 7 Surround je ultimativni multimedijalni uređaj. Sa jedinstvenim slide-out zvučnikom i integrisanim Kickstand-om sa integrisanim Dolby Mobile i SRS WOW HD™, HTC 7 Surround pruža hi-fi audio i virtualni surround zvuk koji korisnicima omogućuje da razmenjuju omiljenu muziku i video zapise sa svojim prijateljima. Više ne postoji potreba da se koriste slušalice za odlično surround audio iskustvo jer HTC 7 Surround zvučnik čini iskustvo slušanja tako prirodnim i prijatnim.

Pročitajte i:  Activision QA - najveći američki sindikat u svetu video igara 

HTC 7 Mozart

Izrađen od jednog komada brušenog aluminijuma, HTC 7 Mozart odlično pristaje u šaci i podiže HTC-ovu estetiku dizajna na viši nivo. Za visoki kvalitet zvuka i video zapisa integrisan je Dolby Mobile™ i SRS WOW HD™. Integrisanjem Microsoft Zune korisnici mogu da sinhronizuju HTC 7 Mozart sa svojim računarima, što im omogućuje da svoju muzičku i video biblioteku nose svuda sa sobom.  Tanak, solidan i pametan, HTC 7 Mozart izgleda isto tako dobro kao što i zvuči.

HTC 7 Trophy

HTC 7 Trophy je ovladao snagom Xbox LIVE. Gejmeri će uživati u brzini i odzivu u toku igre brzog tempa, koje podržavaju Snapdragon procesor visokih performansi od 1 GHz i kontrola putem vivid WVGA 3.8” ekrana osetljivog na dodir. Hi-fi virtualni surround zvuk – putem SRS WOW HD™ – pružaju nam bogato audio iskustvo bez obzira na to da li korisnik igra igricu, gleda video ili sluša svoju omiljenu muziku.

HTC 7 Pro

Razvoj HTC 7 Pro inspirisan je moćnim korisnicima koji žele da kombinuju vrhunsku poslovnu efikasnost sa mogućnošću da na najbolji mogući način iskoriste svoje slobodno vreme. Uglađeni telefon otvara se klizno i otkriva punu QWERTY tastaturu za brzo, ugodno kucanje uz opcije kojima se uvećava produktivnost kao što su sortiranje, skeniranje i upravljanje e-mailovima iz Outlook-a, otvaranje i editovanje najnovijih Office dokumenata na telefonu i praćenje tržišta uz pomoć HTC aplikacije za berzu, nudeći nove načine za maksimalno iskorišćavanje radnog dana.

Pročitajte i:  Microsoft je nadogradio besplatnu verziju Copilot-a na GPT-4 Turbo

HTC HD7

Vlasnici HTC HD7 mogu da uživaju u svojim omiljenim video zapisima i filmovima u bioskopskom stilu zahvaljujući velikom ekranu visoke rezolucije od 4.3 inča, dok im oslonac  telefona omogućuje da se zavale i uživaju u radnji filma, a da pri tom ne moraju da drže telefon. Za one koji odbijaju da naprave kompromis u pogledu svog iskustva u igranju igrica na mobilnom telefonu, HTC HD7 otelotvoruje moć Xbox LIVE udišući igri život na način koji premašuje kućno igranje konzolnih igara.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,