Pet novih igara na Steamu koje ste verovatno propustili 

Prosečnog dana, oko desetak novih igara se objavi na Steamu. I iako mislimo da je to dobra stvar, razumljivo je teško održati korak.

PCPress.rs Image

Pretražujemo sve nove igre na Steamu tako da vi to ne morate

Potencijalno uzbudljivi dragulji sigurno će biti izgubljeni u poplavi novih stvari za igranje, osim ako ne pregledate svaku igru koja je objavljena na Steamu. Zato smo tačno to i uradili. Ako ništa ne privuče vašu pažnju ovog vikenda, sakupili smo najbolje PC igre koje možete igrati odmah.

Tales from Candleforth

Objavljeno: 30. aprila

Developer: Under the Bed Games

Tales from Candleforth su point ‘n’ click avantura o mračno izopačenim bajkama. Davno, “zabranjena” knjiga je postala nevina kada su joj stranice iscrtane nevinošću dečjih priča, ali nedavno je stari tekst ponovo počeo da se pojavljuje, mešajući se sa bajkama na bizarne, zastrašujuće načine. Ono što sledi je prilično tradicionalan pristup puzzle avanturama stare škole, ali sa stilom umetnosti koji vešto meša horor i staromodnu slikovnicu.

Pročitajte i:  Biblioteka Galaksija

Dragon Ruins

Objavljeno: 30. aprila

Developer: Graverobber Foundation

Dragon Ruins su stara škola, mrežna igra istraživanja podzemnih prostora sa grafikom od 1 bita. Nije sve monohromno: portreti likova su blago obojeni prelepim prigušenim bojama, ali hodnici koje ćete istraživati su strogo crno-beli, čineći da izgleda da je Windows 3D Lavirint visoke tehnologije. Dizajnirana je za “umorne ljude” prema opisu na Steamu, što znači da vam neće trebati noći ili čak nedelje da završite kampanju: završićete je u jednom sedenju, iako postoji NG+ mod ako želite još jednu šetnju po strogim hodnicima.

Seal: What the Fun

Objavljeno: 3. maja

Developeri: Playwith Games Inc.

Ovo je jedna od dve igre objavljene prošle nedelje (druga je Feather Party) koje deluju kao kasni odgovori na Fall Guys. To je onlajn zabavna igra koja igrače baca u listu šarenih prepreka, od kojih većina uključuje neki hektični platforming. Stil umetnosti je prilično derivativan – bukvalno izgleda kao Fall Guys – i isto je i sa konceptom, ali nema mnogo igara poput ove, pa ako tražite nešto veselo za onlajn takmičenje, ovo bi moglo biti pun pogodak. Šteta je samo što ove igre, koje generalno bolje funkcionišu kao kooperativne, nikada nemaju kauč kooperativu.

Pročitajte i:  Steam olakšava deljenje biblioteka, ali postoji rizik od zabrane zbog varanja

Astro Pig

Objavljeno: 2. maja

Developer: Garoa Studios

Astro Pig prati napore svemirske svinje Buyk, koja istražuje veliku nepoznatu iz nejasnih razloga. Ono što je najvažnije za nas je da su nekoliko planeta sa kojima se Buyk susreće prepune zagonetki i ludi NPC-ova. Astro Pig je bezbrižna avantura, prekrivena lepim neon-svetlosnim piksel-artom, uz “lo-fi bitove uz koje možete učiti”. Izgleda kao dobra igra za kišno nedeljno popodne.

Ingression

Objavljeno: 4. maja

Developer: Espale Studios

Ako definitivno ne tražite opuštenu igru poput Astro Pig, Ingression izgleda pozitivno iscrpljujuće. To je precizna platforma sa portalima stilizovanim kao u Portalu. Ipak, ako ste prošetali kroz Super Meat Boy i N++, ovo izgleda kao cool nova granica bola za istraživanje.

Izvor: Pcgamer

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *