Pet novih Steam igara koje ste verovatno propustili u aprilu

Na prosečan dan se na Steam-u objavi oko desetak novih igara.

PCPress.rs Image

Pregledamo svaku novu igru na Steam-u kako vi to ne biste morali da radite

Potencijalno uzbudljivi dragulji sigurno će biti izgubljeni u poplavi novih stvari za igranje ako ne pregledate svaku igru koja se objavljuje na Steam-u.

Forewarned

Datum izlaska: 26. april

Razvojni tim: Dreambyte Games

Već u Early Access-u od 2021. godine, ovaj igrački horor spelunker iz prvog lica sada je u verziji 1.0. Do četiri igrača se udružuju kako bi istraživali drevne egipatske ruševine gde, naravno, ne postoji samo blago koje treba pronaći. Egipatske grobnice generalno imaju svoju pristojnu količinu mumija, ali sačuvana tela koja ćete pronaći u Forewarned su sve samo ne konvencionalna (da budemo direktni: odvratna) i jednom kada ih oživite, svi žele da vas ubiju. Da biste se kretali kroz ove zone smrti, imaćete na raspolaganju mnoštvo cool alata, i iako je cela poenta kooperacije da osmislite strategiju sa svojim prijateljima, Forewarned možete igrati i sami, kako u VR-u tako i na ekranu. Zamislite Indijanu Džounsa u kombinaciji sa Amnezijom: Ponovnim rođenjem u kombinaciji sa Fazmofobijom.

Pools

Datum izlaska: 26. april

Razvojni tim: Tensori

Pools su igra o šetanju po čudnim enterijerima. Većina, ako ne i svi ovi enterijeri, ima bazene u sebi. Veoma je slična Bekrumima, sa svojim fokusom na tiho uznemirujućim ljudskim okruženjima koja se čini da se beskonačno odmotavaju u svetu lišenom spoljnih i drugih racionalnih živih fenomena. Ipak, ovo nije jedna od desetina Bekrum igara koje se svakog meseca objavljuju: definitivno je više ambijentalni eksperiment, sličan slušanju celokupnog albuma The Caretaker-ovog  Theoretically Pure Antereograde Amnesia na dugom letu. 

Assault Suit Leynos 2: Saturn Tribute

Datum izlaska: 25. april

Razvojni tim: City Connection

Ova igra, koja je prvobitno objavljena za Sega Saturn 1997. godine i nikada nije objavljena na Zapadu, prvi put je igriva sa engleskom lokalizacijom. To je nastavak pucanja iz Sega Genesis / Mega Drive igre Target Earth, koja je bila dostupna u Severnoj Americi, tako da će svi koji su naklonjeni toj igri ili Sega Saturnu definitivno uživati u ovoj igri. Za sve ostale? Pa, to je poznato teška akciona igra sa mechovima koji se kreću sa strane, koja pomalo podseća na preteču serijala Armored Core. 

Oddsparks

Datum izlaska: 24. april

Razvojni tim: Massive Miniteam

Lansirana u Early Access-u prošle nedelje, Oddsparks su igra automatizacije sa malo borbe u stvarnom vremenu i još manje gradnje grada. Pored upravljanja proizvodnim linijama “iskri” – stanovnika fantazijskog sveta u kojem se odvija Oddsparks – takođe ćete ih zadužiti da lutaju svetom u potrazi za resursima, što neizbežno rezultira sukobima sa divljim životinjama. To je lepa kombinacija, a sa podrškom za online kooperaciju možete deliti mentalno opterećenje automatizacije fantazijskih podanika sa do tri prijatelja. Očekuje se da će period Early Access-a trajati oko godinu dana, uz dodavanje novih bioma, resursa i još mnogo toga.

Jawbreaker

Datum izlaska: 23. april

Razvojni tim: Vincent Lade

Smeštena u daleki distopijski pakao 2028. godine, gde je ekonomska propast pretvorila Ameriku u slobodnu borbu za preživljavanje, Jawbreaker se bavi bandama koje prožimaju ovaj hrabri novi svet. Igrate kao član jedne takve bande, čiji inventar brzo nestaje. Najbolja korekcija za ovo je, naravno, da opljačkate druge bande njihovih sredstava za život, tako da ste poslati da se infiltrirate u bazu Ganga bez lica. Ono što sledi je igra preživljavanja u stealth prvom licu (ne brinite: postoje i pištolji) smeštena u zaista uznemirujuću blisku budućnost.

Izvor: Pcgamer

Facebook komentari:
SBB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *