BIZIT plus

PGA objavila AR igru za decu

PGA Jr. League je predstavila Safari Par-Tee, novu AR platformu za mobilne igre dostupnu i za iOS i za Android. Igru je napravio Trigger, u saradnji sa Niantic-ovim Lightship kompletom za AR aplikacije.

PGA objavila AR igru za decu

Safari Par-Tee je namenjen svim ljubiteljima golfa

Igrači mogu da koriste svoj pametni telefon da skeniraju svoje fizičko okruženje u interaktivni teren za golf. Dok je Safari Par-Tee namenjen mladim igračima golfa, njegove AR mogućnosti će verovatno privući roditelje i starije članove porodice da im se pridruže. Igra ima brojne opcije za više igrača, omogućavajući igračima da se takmiče sa drugim lokalnim igračima u realnom vremenu ili da se povežu sa određenim igračima preko WiFi-a.

Igra takođe omogućava igračima da održavaju zajednička takmičenja za bodovanje sa više rundi i različitim klubovima. Za igrače koji su novi u golfu, igra ih upoznaje sa osnovama igre, kao i sa različitim stilovima igre. Igra ima tri različita terena, svi sa različitim preprekama i ciljevima. Safari Par-Tee je sada dostupan za preuzimanje u Apple-ovoj App Store ili Google Play prodavnici.

Pročitajte i:  Jedina AR tehnologija za asistenciju na košarkaškom terenu, dolazi iz Srbije

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,