BIZIT plus

Pickbox vaučer za vlasnike Samsung televizora

Kompanije Samsung i Pickbox obezbedile su za sve korisnike Samsung Smart televizora, pristup ekskluzivnoj aplikaciji koja omogućava neograničeno gledanje TV sadržaja.

Pickbox_SAMSUNG-SMART-TV_

Više od 70 serija i preko 300 filmova, koji su prevedeni i prilagođeni, dostupni su aktiviranjem „Pickbox TV“ aplikacije od 20. januara do 27. aprila 2015. godine, navodi se u zvaničnom saopštenju.

„Način na koji konzumiramo multimedijalni i televizijski sadržaj veoma se promenio i danas uključuje više različitih izvora. Prepoznajući navike naših korisnika i njihovu ljubav prema kvalitetnim filmovima i serijama, veoma smo ponosni što u saradnji sa Pickboxom imamo priliku da im pružimo aplikaciju koja će obradovati celu porodicu. Aplikacija je prilagođena tako da na brz i jednostavan način korisnici svih uzrasta imaju mogućnost da pristupe omiljenom sadržaju“, rekao je Jasmin Klapija, rukovodilac AV odeljenja u kompaniji Samsung Elektroniks.

„Pickbox TV“ predstavlja internet televiziju gde se mogu gledati serije najvećih svetskih producentskih kuća, kao što su Disney, ABC studios, Sony, CBS, BBC, ITV i MGM.

Od 20. januara do 27. aprila, svi novi kupci Samsung Smart TV uređaja, za modele iz 2013 i 2014 godine, dobijaju na poklon vaučer za 90 dana besplatnog gledanja sadržaja preko „Pickbox TV“ aplikacije . Korisnici koji već imaju Samsung Smart TV, dobijaju nedelju dana besplatnog pristupa ekskluzivnom programu, a potrebno je da aktivaciju izvrše do 20. februara slanjem serijskog broja uređaja na info@pickbox.tv.

Pročitajte i:  Kobo i iFixit partner za OEM delove  

Više informacija o aplikaciji „Pickbox TV“ za Samsung Smart TV dostupno je na stranici http://www.pickbox.rs/samsungsmarttv/.

Facebook komentari: