Top50 Glas publike

Novi regionalni direktor LG Electronics

Jangnam Roh  izabran je za novog predsednika regionalnog predstavništva kompanije LG Electronics. On će biti nadležan za sve aktivnosti kompanije u ovom delu Evrope, preuzevši upravljanje poslovima u 9 zemalja, među kojima je i Srbija.

Jangnam Roh
Jangnam Roh

Kako se navodi u zvaničnom saopštenju, Roh je bio na čelu predstavništva kompanije LG u Portugaliji, a pre toga je svoje internacionalno iskustvo gradio u predstavništvima u Zajednici nezavisnih država (ZND) i regionu Bliskog istoka i Azije.

„Izuzetno mi je drago što ću voditi regionalno sedište kompanije. Odlučno ćemo nastaviti tendenciju regionalnog rasta i poboljšanja i u predstojećem periodu, a čvrstu osnovu za to pružaju nam izgrađen brend, stručnost lokalnih timova i inovacije koje su vodeće na tržištu, kao što su nedavno predstavljeni LG G Flex 2 zakrivljeni smart telefon ili nova linija 4K Ultra HD OLED televizora. Kompanija LG je u potpunosti posvećena misiji da koristeći najnovija tehnološka rešenja svakodnevicu svojih korisnika učini što produktivnijom i jednostavnijom, što je cilj kojim ćemo se i nadalje voditi“, rekao je Jangnam Roh.

 

Facebook komentari:
Pročitajte i:  LG predstavio novi kamera modul sa optičkim zumom
eFakture

Tagovi: ,