Pitajte dr Isaka Adižesa sve što vas zanima o upravljanju u kompaniji!

Sigurno se svi radujemo danima pred nama kada online i softveri za video pozive prestaju da budu jedini način da se vidimo i komuniciramo. Međutim, dok se sve još uvek u velikoj meri oslanja na digitalni svet Adižes institut i PC Press su odlučili i dogovorili sa dr Adižesom da organizuju webinar koji je namenjena generalnim direktorima, osnivačima i članovima uprave na prostoru bivše Jugoslavije.

PCPress.rs Image

Ekskluzivni webinar za direktore, osnivače i upravljače

Webinar će se održati sledeće nedelje, 27. maja sa početkom u 17h, na svima dobro poznatoj platformi Zoom i trajaće 60 minuta.

Ova sesija je zamišljena kao razgovor u kojem će dr Isak govoriti o stvarima na koje mogu da utiču prvi ljudi kompanija. Govoriće o tome kako sprovoditi strateške promene, kako podsticati kreativnost kod zaposlenih, balansu demokratije i diktature i još mnogo toga.

Ukoliko ste direktor, osnivač ili član uprave kompanije sa prostora ex-Yu, a želite da unapredite kvalitet poslovanja, priključite se ovom događaju. Sigurani smo da će ovih 60 min sa dr Isakom svakome značiti i da ćete čuti konkretne preporuke i savete.

Pročitajte i:  Pogledi na Excel tabele

Prijava je obavezna, a za besplatno učešće možete se prijaviti na ovom linku.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,