BIZIT 2022

Pixel Pass će kombinovati produženu garanciju za Pixel i pretplate na Google premium usluge

Zanimljiva informacija, koju možda možemo razumeti i kao potencijalnu najavu, jeste da Google omogućuje novi pretplatnički paket “Pixel Pass”, koji će kombinovati Pixel uređaj sa produženom garancijom i nekoliko premium pretplata za Google-ove servise.

PCPress.rs Image

Jedan od izvora za ovu informaciju jeste Twitter nalog Brandon Lee-a i, premda je ponuda detaljno opisana, nije još uvek jasno koliko će paket koštati. Lee je napisao da će usluga biti dostupna preko Google Fi i Google Store-a.

Što se cene paketa tiče, Lee pretpostavlja da će se zasnivati na konverzijama i poređenju cena prethodnih uređaja, naročito Pixel 5 i mmWave. Iz ovih premisa, zaključuje da će cena biti oko 999 dolara. Dodaje i da, o Google-ovoj potencijalnoj ponudi, postoji mnogo “curenja” na mrežama, kao što je curenje sa naloga Michaela Brown-a, gde se kaže da bi novi paket podrazumevao:

  • Regularne nadogradnje Pixel telefona
  • Google One, Play Pass, YouTube Premium & Google Fi
  • Produženu garanciju za telefon preko “Preferred Care or Device Protection

PCPress.rs Image

Sa The Verge portala pretpostavljaju da će se ponuda odnositi na nove Pixel telefone, koji treba da budu predstavljeni 19. oktobra. Ako je verovati glasinama da će garancija za oštećenja biti moguća putem Preffered Care or Device Protection, može se zaključiti da će se Pixel Pass (barem u prvo vreme) odnositi samo na zemlje u kojima Preffered Care postoji.

Izvor: The Verge

 

 

 

 

Facebook komentari:
eFakture