BIZIT plus

Pixel Watch sada nudi praćenje kiseonika u krvi preko noći

Nova opcija stiže kao deo većeg ažuriranja.

PCPress.rs Image

Sva ažuriranja treba da budu dostupna odmah

Google-ov Pixel Watch je relativno nov na tržištu u poređenju sa svojim konkurentima. Kako to obično ide sada mora da se dokazuje i nadoknadi svoje funkcije. Google je najavio novo ažuriranje za Pixel Watch koje će omogućiti praćenje kiseonika u krvi. Zapravo dok spavate, sat će pratiti zasićenost kiseonikom preko noći i obaveštavati korisnike o svim promenama. Samsung Galaxy Watch, Apple Watch i Fitbit satovi u vlasništvu Google-a nude praćenje kiseonika u krvi.

Neke od Fitbit-ovih funkcija su integrisane u Pixel Watch prilikom lansiranja. Ipak nije išlo sve uvek po planu. U originalnoj recenziji Pixel Watch-a primećeno je redovno kašnjenje (između nekoliko sati i dana) u dostupnosti nedavnih zdravstvenih podataka, poput šetnji i vremena spavanja. Nije jasno da li će isti problem i dalje postojati sa ovom najnovijom funkcijom.

Dodatak praćenja kiseonika u krvi dolazi zajedno sa nizom novih ažuriranja za Pixel Watch i Pixel telefon. Što se tiče zdravlja, Pixel Watch će takođe pratiti otkucaj srca i slati upozorenja ako nešto nije kako treba. Pixel Watch će takođe imati Google Assistant dostupan na većem broju jezika i lokacija, tri nove Spotify „pločice“ za brzi pristup i opciju kupovine Brushed Silver ili Matte Black Metal Link narukvica. Nove funkcije za Google Pixel telefone uključuju poboljšano deljenje u hitnim slučajevima, emoji pozadine i opciju za izvoz snimaka u Google Dosc.

Pročitajte i:  Google plaća 350 miliona dolara za rešavanje tužbe akcionara

Sva ažuriranja bi trebala biti dostupna sada, osim novih boja Metal Link narukvica koje će biti dostupne u narednih nekoliko dana. Ako je verovati glasinama, Google Pixel Watch 2 će biti lansiran ovog jeseni. Nadamo se da sa njim stiže i gomila novih funkcija.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,