Plaćanje goriva preko aplikacije na NIS i Gazprom pumpama

Svi koji voze znaju koliko komplikacija i rizika može sa sobom nositi plaćanje goriva na benzinskoj pumpi, uključujući čekanje u redovima usled pandemije. Sada je NIS omogućio da se na odabranim NIS i Gazprom pumpama gorivo može platiti bez čekanja, putem mobilne aplikacije.

PCPress.rs Image

Bez čekanja u redovima

Na taj način se redukuje vreme čekanja, ali i smanjuje rizik od oboljevanja i eventualnog prenošenja virusa, kako za korisnike, tako i za radnike na pumpi. Sve što je potrebno jeste preuzeti DRIVE.GO mobilnu aplikaciju. Ona postoji u verzijama za Android i za iOS mobilne uređaje. Tada je moguće platiti gorivo na točionom mestu, brzo, jednostavno i sigurno, bez potrebe odlaska na kasu.

Ova inovacija je posebno značajna u trenutnim okolnostima kao dodatna mera, koja ima za cilj da doprinese zaštiti i očuvanju zdravlja, kako zaposlenih tako i potrošača, tako što neće dolaziti do socijalnog kontakta prilikom plaćanja. Aplikacija je jednostavna za korišćenje, a kupovina u suštini sada traje onoliko koliko traje točenje goriva.

PCPress.rs Image

Takođe, uz DRIVE.GO je omogućeno sakupljanje bonus poena prilikom svake kupovine uz karticu lojalnosti „Sa nama na putu”, te korisnici mogu da nastave da koriste svoje bodove i da učestvuju u promotivnim akcijama. Spisak benzinskih stanica na kojima je usluga dostupna možete pogledati ovde.

Pročitajte i:  Samsung lansira aplikaciju za pomoć ljudima sa govornim poremećajima

Više informacija možete potražiti na matičnim sajtovima kompanija NIS i Gazprom.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,