BIZIT plus

PlayStation 5: Online prodaja od prvog dana

“Prodaja na dan izlaska će biti online – samo ove godine, tako da vas molimo da planirate unapred”, piše u podnaslovu na zvaničnom PlayStation 5 blogu, objavljujući novu vest o prodaji konzola tog dana.

PCPress.rs Image

Prodaja online

“Uskoro se približavamo lansiranju PlayStation 5 konzole, 12. novembra ili 19. novembra u zavisnosti od regiona. Kako bismo gejmere, trgovce i osoblje zaštitili od COVID-a 19, danas potvrđujemo da će se u danima lansiranja prodaja odvijati putem interneta kroz radnje naših partnera, navodi se na u zvaničnoj objavi na blogu.

Još se dodaje da u radnjama neće biti moguća prodaja i zbog toga se mole potencijalni kupci da ne čekaju u redovima ispred radnji u mestima odakle su na dan izlaska konzole u nadi da će među prvima kupiti. “Budite bezbedni, ostanite kod kuće i vašu narudžbinu napravite online.” Da li će se ovo odnositi i na Srbiju, ostaje da se vidi.

Gejmeri koji su konzolu kupili u pretprodaji, kako bi je kupili kod lokalnog partnera, trebalo bi to da urade u određenom vremenskom okviru u dogovoru sa trgovcem i njegovim bezbednosnim protokolima. Zbog toga iz kompanije Sony mole svoje kupce da se o detaljima dogovore sa njihovim lokalnim prodavcem. Na kraju objave, iz PlayStation tima zahvaljuju se zajednici za, kako kažu, neverovatnu podršku cele godine.

Pročitajte i:  PlayStation od sada podržava passkey logovanje

Izvor: blog.playstation

 

 

Facebook komentari: