BIZIT plus

PlayStation kupuje Audeze

Sony Interactive Entertainment postigao je dogovor o kupovini premium proizvođača slušalica Audeze kako bi mu pomogao da nastavi sa inovacijama kada je u pitanju audio iskustvo PlayStation igara. Uslovi ugovora nisu objavljeni.

PCPress.rs Image

Novi Sony uređaji stižu krajem ove godine

Audeze će nastaviti da radi nezavisno i da razvija proizvode za više platformi. Audeze je brend za slušalice, a ova akvizicija ističe fokus kompanije Sony Interactive na inovacije i pružanje najboljeg audio iskustva za PlayStation igrače.

Sony napominje da slušalice Audeze koriste planarne magnetne drajvere kako bi isporučile izvanredno zvučno iskustvo za korisnike, kao i za audio profesionalce poput inženjera zvuka. Ove nedelje, Sony je otkrio više detalja o novim slušalicama za uši i slušalicama za PlayStation 5 i PlayStation Portal ručni uređaj. I slušalice Pulse Explore i slušalice Pulse Elite imaju prilagođene planarne magnetne drajvere.

Oba predstojeća audio uređaja koriste novu tehnologiju niske latencije bez gubitaka pod nazivom PlayStation Link, koja je prvenstveno dizajnirana za PS5 i PlayStation Portal. Tehnologija će takođe raditi na PC-u i Mac-u uz korišćenje USB ključa. Pulse Explore i Pulse Elite će stići kasnije ove godine za 200 i 150 dolara.

Pročitajte i:  Microsoft najavljuje Proteus Controller 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,