Počela rezervacija PlayStation 5 konzola

Sony je objavio da će se PS5 konzola naći u prodaji 12. novembra. Digitalna verzija koštaće 400 dolara, a skuplja verzija sa Blu-Ray diskom biće skuplja za 100 dolara (500 dolara). Mnogi prodavci su reagovali trenutno i već sada nude mogućnost rezervacije konzola. Interesovanje za konzole je ogromno, i na mnogim mestima sve rezervacije već popunjene.

PCPress.rs Image

Konzole ni za lek

Oni koji nisu uspeli da izvrše rezervaciju, mogu da potraže prodavce koji za sada samo skupljaju informacije o zainteresovanim kupcima, koje će obavestiti email-om čim taj proces bude dostupan i na njihovim sajtovima.

Koliko je interesovanje za ovim konzolama pokazuje da su rezervacije na Walmart-ovom sajtu zatvorene za samo nekoliko sati. GameStop je zvanično najavio da će primati rezervacije, ali mnogi korisnici su prijavili da nisu uspeli da pristupe sajtu. U trenutku pisanja ove vesti, nije bilo informacija o rezervacijama na Best Buy i Amazon sajtovima, ali to se može promeniti bilo kog trenutka.

U svakom slučaju, ako želite da što pre dođete do PS5 konzole, ne preostaje vam ništa drugo nego da pomno pratite sajtove velikih prodavaca i da „lovite“ trenutak kada bude puštena nova količina konzola za rezervaciju.

Pročitajte i:  Helldivers 2 - Steam igrači i PSN nalog 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,