Počele rezervacije za Huawei P20 u Telenoru

Nakon premijernog jučerašnjeg predstavljanja u Parizu, Telenor korisnici će moći da rezervišu svoj model Huawei P20. Što se tiče drugog modela telefona Huawei P20 serije – Huawei P20 Pro, biće dostupan korisnicima u direktnoj prodaji, od sredine aprila 2018. godine. 

PCPress.rs Image

Telefoni P20 i P20 Pro, o kojima smo već detaljnije pisali, imaju vidljive razlike a jedna od njih tiče se dimenzija, jer P20 ima nešto manji ekran od 5,8 inča i to RGWB tipa, dok se OLED displej od 6,1 inča nalazi kod Pro verzije. Direktnim poređenjem OLED ekran prikazuje svoje prednosti koje se, pre svega, ogledaju u tome što se slika ne menja promenom ugla, što se ne može reći za matricu korišćenu na P20. Oba uređaja poseduju Kirin 970 procesor što pruža telefonu mogućnost da sam automatski bira odgovarajući režim rada i podešavanja kamere, što čini pravljenje profesionalnih fotografija veoma jednostavnim. 

Korisnici koji rezervišu uređaj putem Telenor internet prodavnice do 4. aprila na poklon dobijaju 10GB dodatnog interneta mesečno u narednih šest meseci, istovremeno prvih 50 očekuju i Huawei EnVision Panoramic 360 VR kamera. Prve isporuke se očekuju u periodu od 5. do 12. aprila 2018. godine. Ovaj specijalni poklon dodatak važi samo za fizička lica. Internet dodatak od 10 GB se automatski aktivira 12. aprila (nakon ostvarene kupovine Huawei P20) i obnavlja se u narednih 6 meseci. Nepotrošeni saobraćaj iz promotivnog dodatka se ne prenosi u naredni mesec.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  PC Press video: 50 miliona evra za ciklus treniranja ChatGPT3 | Prof. dr Stevan Milinković
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,