ERP 2024

Početak dvogodišnje saradnje kompanije SBB i Beogradskog maratona

Kompanija SBB je potpisala dvogodišnji ugovor o saradnji sa Beogradskim maratonom, te će ove i naredne godine biti zvanični partner najmasovnije atletske manifestacije u Srbiji.

IMG_7570

Ovom saradnjom SBB želi da pruži podršku promociji vrhunskog, ali i rekreativnog sporta, te uspešnom pozicioniranju Beograda i Srbije na sportskoj I turističkoj mapi sveta.

Beogradski maraton odličan je primer kako se gradi uspešan brend koji ne poznaje granice, a naša želja je da dvogodišnjom saradnjom omogućimo uslove za postizanje novih uspeha, svetskih razmera, kojima ćemo se svi radovati i ponositi. Važno nam je što u ovoj manifestaciji mogu da učestvuju svi, i profesionalci, i amateri, svi oni koji “glasaju” za sport, rekreaciju, timski duh i zdrave životne navike. Kompanija SBB i naši zaposleni vole i podržavaju sport, zbog čega nam je posebno drago što se veliki broj naših kolega prijavio za učešće na maratonu. SBB će nastaviti da ulaže u sport i ubuduće, a u nedelju pozivamo sve da nam se pridruže i da postavljanjem novog rekorda u broju učesnika na stazi, ali i publici, pošaljemo najlepšu razglednicu Beograda u svet.” – istakla je Dragica Pilipović Chaffey, direktorka SBB-a.

SBB veruje da uspešne kompanije imaju obavezu da prepoznaju potrebe sredine u kojoj posluju i podrže projekte koji svojim kvalitetom i vizijom pozitivno utiču na promene u društvu. Upravo takva manifestacija je Beogradski maraton, koji pored međunarodno priznate maratonske trke i takmičenja u polumaratonu, uključuje i Trku zadovoljstva, koja promoviše rekreativni sport za sve generacije.

Ove godine Beogradski maraton biće održan 27. put i okupiće takmičare iz pedesetak zemalja sa svih kontinenata.

Izvor: SBB

Facebook komentari: