BIZIT plus

Počinje druga faza Smart karavana

Telenor Smart karavan, koji je u prvoj fazi obišao nekoliko gradova u Srbiji, sutra ponovo kreće na put. Druga faza Karavana počinje u Boru, gde će Telenor tim, u četvrtak 28. marta, organizovati radionice na temu Deezer usluge i Nokia Lumia telefona.

Photo: Telenor Srbija
Photo: Telenor Srbija

U periodu  od 12 do 15časova u Bar Rum Baru svi zainteresovani moći će da se druže sa Telenor timom i postave pitanja u vezi sa uslugama, a kao i u prvoj fazi Telenor tim će posetiti one koji budu prijavili smetnje u mreži ili poteškoće sa signalom.

Radionicama će prethoditi igra „Lov na smart telefon“ u kojoj će moći da učestvujui svi zainteresovani građani Bora, a najbržem takmičaru biće dodeljen pametni telefon Telenor Smart Pro.

Ostali učesnici dobiće prigodne poklone. Uslov je da takmičari poseduju nalog na Tviteru i pametni telefon koji ima mogućnost skeniranja QR kodova. Dodatne informacije o igri možete pročitati ovde.

PC Press je i ovoga puta deo Smart karavana, a izveštaj iz Bora moćićete da čitate na našem sajtu i u štampanim izdanjima.

Facebook komentari: