Pokemon Legends Arceus stiže 2022. godine

U bliskoj budućnosti nećete morati da se zadovoljite modernizovanim verzijama klasičnih igara Pokemon. Kompanija Pokemon iskoristila je 25. godišnjicu franšize kako bi predstavila Pokemon Legends Arceus, otvoreni svet, akcionu RPG igru za Switch. Igrate trenera istražujući region Sinnoh u ranim danima, kada je to bila relativno neukroćena divljina. Kao što naziv govori, takođe ćete saznati više o mitskom stvorenju Arceus i mitu o njegovom stvaranju.

PCPress.rs Image

Izlazak početkom 2022. godine

Većina detalja o igranju još uvek je u tajnosti, ali programeri teže ka „uronjivijoj“ mehanici. Neprimetno ćete ulaziti u Pokemon bitke i prikradati im se kako biste proučavali njihovo ponašanje. Iako su prirodni pejzaži manje više poznati, kao i kako će sve to izgledati na Switch konzoli, još uvek nema više detalja o ovom otvorenom svetu.

Pokemon Legends Arceus izlazi negde početkom 2022. godine. Ne zna se hoće li njegov pristup biti privlačan za ljubitelje dobro istrošene formule serije, ali barem pokazuje da producenti žele da se razgranaju i isprobaju iskustva koja su nova u Pokemoni, ako ne i za celu industriju igara.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: