ASUS Moneyback

Pokemon maske za lice dostupne u preko 150 varijacija

Posle otvaranja zabavnih parkova ove kompanije, vrednih više od milijardu dolara, na red su došle i maske za lice. Obožavaoci, obazrivi zbog trenutne epidemiološke situacije u svetu, mogu da nađu 151 različitu šaru za maske kojima će javno pokazivati naklonost prema Pokemon-ima. 

Prema informacijama sa sajta Original Stitch, uz šaru, mogu da se biraju i materijali koji idu ispod print-a. Dolaze u dve veličine, maloj i srednjoj, a na ciljanu lokaciju stizaće za 5-6 nedelja. Za sada je moguće poručiti ih u deset zemalja sveta, među kojima su SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo, Nemačka, Italija, Francuska, Kanada, Indija, Singapur i druge.

Nedavno, putem zvaničnog Pokemon Twitter naloga, najavljeno je da će 2021. kompanija održati proslavu povodom 25 godina od začetka franšize. Korisnike, prema saopštenju kompanije, očekuju mnoga iznenađenja, iako još nije saopšteno tačno o čemu je reč.

https://twitter.com/Pokemon/status/1331987836963348485?s=20

Pokemon franšiza je prema zaradi iz protekle godine kompaniji već donela najjaču fiskalnu godinu do sada, sa igrama Pokemon Go i novoizašlim Pokemon Sword and Shield, koja je trenutno treća najprodavanija igra Pokemon univerzuma sa više od prodatih 18 miliona kopija. 

Pročitajte i:  Najbolje igre za Android telefone 2020.

Izvor: dualshockers

Facebook komentari:
PC Press - Video konferencije

Tagovi: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.