Popust na više od 3.000 artikala u Gigatronu

Kompanija Gigatron, jedan od najvećih lanaca za prodaju tehničke robe na tržištu Srbije, slavi svoj 19. rođendan, pod sloganom „19 Godina Sa Vama“. Tim povodom, sve posetioce Gigatron prodajnih objekata i internet prodavnice očekuju sjajni popusti, na više od 3.000 artikala. I to nije sve!

PCPress.rs Image

Velika rođendanska akcija

U samom finišu velike Gigatronove rođendanske akcije, od 17. do 19. marta, Gigatron će pokrenuti još dve velike akcije – 20% popusta na belu tehniku i 20% popusta na male kućne aparate i usisivače.

U okviru rođendanske akcije, koja je počela još 1. marta, pored brojnih artikala koje možete kupiti po odličnim cenama, tu su i popusti na određene grupe proizvoda, kao i popusti na proizvode određenih brendova.

U 67 Gigatronovih prodajnih objekata širom Srbije, ali i u nepregledno velikoj internet prodavnici, očekuju vas desktop i laptop računari, PC komponente i računarska oprema, televizori, mobilni telefoni najpoznatijih svetskih proizvođača, gaming konzole, gaming oprema, foto-aparati, kamere, dronovi, električni trotineti, električni bicikli, aparati za negu tela, uređaji za domaćinstvo i brojni drugi proizvodi iz domena potrošačke elektronike.

Iskoristite priliku i prijavite se na Gigatron Newsletter kako biste do najnovijih sniženja i promocija uvek dolazili prvi, jer dobre prilike za dobru kupovinu ne treba propuštati.

PCPress.rs Image

Otvaranjem Megastore prodajnih objekata, Gigatron je iskustvo kupovine podigao na viši nivo. Gigatron Megastore prodavnice nude najveći asortiman tehnike na jednom mestu, a tu je i stručna pomoć ljubaznih prodavaca koji će vam pomoći da odaberete pravi uređaj, u skladu sa vašim željama i potrebama. Ukoliko posetite jednu od Gigatron Megastore prodavnica nećete brinuti ni o parkingu, jer je on obezbeđen, tako da se u potpunosti možete prepustiti izboru uređaja i uživati u kupovini.

Ukoliko se odlučite da kupovinu obavite iz udobnosti svog doma, to jest putem Gigatron internet prodavnice, na raspolaganju vam je i opcija online plaćanja, koja je potpuno bezbedna.

Kao i uvek, Gigatron svojim kupcima nudi brojne načine plaćanja, uključujući i mogućnosti plaćanja na rate čekovima građana, platnim karticama ili kreditom.

Znamo da vam je važno gde kupujete tehniku. Zato se Gigatron punih 19 godina trudi da vam uvek ponudi više.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,