Portal eKapija osvojio nagradu publike na izboru Top 50 za 2018. godinu

Publika je rekla svoje a sada je red na nas i da ozvaničimo. Na glasanju publike poslovni i investicioni portal eKapija je pobrao najviše vaših simpatija, pa smo dobili i prvog nosioca jedne od Top50 nagrada za 2018. godinu.

PCPress.rs Image

Kao što znate, najbolje online stvari proglašavamo u okviru kategorija: News&Media, eCommerce, Business&Society Services, Education&Arts, Home&Entertainment, Sports&Tourisam, Social Networks (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube), Aplikacija, i specijalne nagrade. Glas publike je samo jedna od Top50 nagrada, koje već 22. godinu za redom dodeljuje PC Press. Ova nagrada je jedinstvena po tome što je od početka do kraja u rukama publike, koja prvo predlaže svoje omiljene sajtove, a zatim za njih glasa. Za ostalih 49 pobednika se brine žiri sastavljen od članova redakcije PC Press, i stručnog žirija kog ove godine čine Nataša Krstić profesor na Fakultetu za medije i komunikacije, kao i predstavnici prošlogodišnjih pobednika Top 50 nagrada Branislava Gajić Stanojević suvlasnik i direktor Infostuda i Nikola Stojić urednik portala N1.

PCPress.rs Image

Prvog među Top 50 pobednicima smo dobili a dobitnici ostalih nagrada će biti objavljeni u februarskom izdanju magazina PC Press, našem sajtu i društvenim mrežama. Sve dosadašnje pobednike i dobitnike Top50 priznanja možete videti na sajtu www.top50.rs.

Pročitajte i:  PC Press video: DMS - Ekološki autoput za dokumenta, Nenad Solujić, Docloop

Facebook komentari: