Glasajte za najbolju onlajn stvar u Srbiji: PC Press Top 50 glasanje je počelo

Po staroj, dobroj, ustaljenoj tradiciji, u okviru PC Press Top 50 nagrada za najbolje onlajn stvari u Srbiji posebno mesto je rezervisano za nagradu publike. Ko bi drugi verodostojnije i merodavnije presudio šta je najbolje, najzanimljivije i najinteresantnije što se može pronaći na (uslovno rečeno) domaćem internetu?

PCPress.rs Image

Kao i do sada, konačnu odluku prepuštamo vama, našim čitaocima. Ove godine smo uveli novinu, odnosno tretirali smo ravnopravno sajtove, portale, aplikacije, YouTube kanale – zaista smo želeli da sve što je moguće pronaći onlajn bude dostupno vama na glasanju. Tražili smo vaše predloge, dostavili ste ih, prošli smo kroz njih i one sa najviše glasova stavili u listu potencijalnih kandidata.

Kao i prethodne godine, zarad najmerodavnije i najkvalitetnije moguće realizacije, glasanje će se obavljati na Fejsbuku, koji zahteva adekvatnu autentifikaciju, kako bi glasanje bilo fer. Sve pozivamo da daju svoj doprinos i glasaju za jednog od deset ponuđenih kandidata. Ponavljamo, izbor zavisi samo od vas! Stoga, glasajte za svoje favorite!

Glasanje traje tačno sedam dana, do četvrtka, 24.01.2019. u podne, nakon čega će biti automatski zatvoreno, a pobednik proglašen. Evo i liste predloga:

1. Car:go – aplikacija
2. Južne vesti – portal
3. Muđa – YouTube kanal
4. Telegraf.rs – portal
5. Baka Prase – YouTube kanal
6. Blic – portal
7. Stvar ukusa – website
8. E-kapija – portal
9. Cenoteka – portal
10. Radio uživo Srbija – aplikacija

Direktan link ka anketi možete pronaći ovde, a do nje možete doći i posetom Facebook stranici PC Press-a. Najzad, možete glasati i direktno odavde, premda imajte u vidu da ćete svejedno biti upitani za svoje Facebook kredencijale:

Facebook komentari:
PC Press Studio

Tagovi: , , , , , ,