BIZIT 2022

Poslovni softver leti u nebo – uživo na CeBIT-u 2012

PCPress.rs ImagePrevođenje softverskih rešenja na cloud-platformu – uživo  – u „Fabrici softverizacije u vidu usluge” (SaaSification Factory), jedinstven je koncept nastupa kompanije Fujitsu na ovogodišnjem CeBIT-u.

Kompanija će tokom svih pet dana održavanja “CeBIT-a 2012” zainteresovanim dobavljačima softverskih rešenja pružiti priliku da prebace svoj softver „u oblak“ i  time im pomoći da pronađu nove klijente na globalnom tržištu.

Softverske kuće koje traže načina da se nađu “u globalnom oblaku” i tako izađu na nova tržišta, odreagovali su izuzetno pozitivno na poziv kompanije Fujitsu za uključivanje u Prodavnicu poslovnih rešenja. Za radionice uživo na CeBIT-u prijavilo se petostruko više firmi od očekivanog broja, i preko 40 softverskih aplikacija prilagođenih cloud-konceptu već je dostupno u ovoj prodavnici.

Njavljena krajem prošle godine, Fujitsu Prodavnica poslovnih rešenja je dokaz sprovođenja jedne cloud– vizije u delo, što iz vizure ove kompanije znači težnju da rešenja zasnovana na cloud-konceptu učini dostupnim organizacijama i firmama svih veličina.

Na CeBIT-u će pored toga biti prikazan i kompletan asortiman Fujitsu proizvoda i rešenja, predvođen novim  tehnologijama za data-centre, kao i kompletnim adaptivnim kompjuterskim okruženjima za unapređenje SAP okruženja.

Na najznačajnijem sajmu u ICT industriji neće izostati ni novi Fujitsu Android Media tablet, STYLISTIC M532, koji je zvanično pušten u prodaju prošle nedelje za vreme Mobile World kongresa.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: