Potvrđen datum lansiranja Samsung Galaxy S21 linije telefona

Samsung Store iz Indije potvrdio je da će Galaxy S21 serija biti globalno lansirana 14. januara. Prodaja telefona će početi nekoliko dana nakon toga. Istovremeno, Samsung Store je u istoj državi već počeo da prihvata rezervacije za Galaxy S21, Galaxy S21 Plus i Galaxy S21 Ultra modele.

PCPress.rs Image

Sada se zna puno više

Za iznos od oko 27 dolara (u indijskim rupijama), korisnici će preko WhatsApp-a, odmah nakon zvanične promocije, dobiti informaciju kada će tačno početi isporuka S21 modela, i tada će moći da odluče koji od modela bi želeli da kupe. U istom saopštenju otkriveno je u kojim bojama će biti dostupni telefoni. S21 će se prodavati sivoj, pink, ljubičastoj i beloj kolornoj varijanti, S21 Plus u pink, ljubičastoj, srebrnoj i crnoj boji, dok će S21 Ultra biti dostupan samo u crnoj i srebrnoj varijanti.

Potvrđeno je i da će Galaxy S21 Ultra će imati glavnu kameru rezolucije 108 MP, dva senzora od po 10 MP (jedan sa 10x optičkim zumom i laserskim autofokusom). Za četvrti senzor nisu date informacije, ali se veruje da će imati 12 MP. Verzije telefona koje će se prodavati u Indiji biće zasnovane na Exynos 2100, a ne na Snapdragon 888 čipsetu.

Pročitajte i:  Galaxy Z Fold 6 će možda imati redizajnirane kamere

Izvor: Android Authority

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,