Povratak u kancelarije (Besplatno izdanje)

U PC Press-ovom novom besplatnom specijalu možete pronaći istraživanje koje smo sproveli među vodećim kompanijama u svojim oblastima i saznati kako one gledaju na rad nakon pandemije! Specijalno izdanje možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici ili ga preuzeti u PDF formatu.

PCPress.rs Image

Već preko godinu dana mnogo ljudi radi od kuće, a sada se firme polako spremaju za povratak u kancelarije. U našem specijalu o povratku u kancelarije videćete koliko anketiranih želi da radi kao pre COVID‑a, koliko želi trajno da radi od kuće, a koliko priželjkuju hibridnu varijantu. Kada se radi o putovanjima, interesovalo nas je koliko zaposlenih želi da poslovno putuje kao i ranije, a saznali smo i da od odmora i turizma gotovo niko ne odustaje.

Čitaj onlineSva naša izdanjaPreuzmi PDF

Najgore je prošlo – zahvaljujući vakcinama, pandemiji COVID‑19 se, makar u razvijenim zemljama, vidi kraj. Epidemija je promenila mnogo toga i ostaje da vidimo hoće li ona imati dugoročniji uticaj na način kako živimo i poslujemo. Sva besplatna izdanja možete čitati i na našoj aplikaciji koju možete preuzeti za Android sa Google Play prodavnice ili za iOS sa App Store-a.

U specijalu možete pročitati:

  • PC Press istražuje: Povratak u kancelarije
  • NIS – povratak u kancelariju
  • Povratak kući, u Nordeus
  • Seavus na talasima pandemije
  • Unilever – povratak u kancelariju
  • Zuhlke Engineering – povratak u kancelarije
Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,