BIZIT Seminar

Novosti PPDS uoči InfoComma 2021

PPDS (Philips Professional Display Solutions) najbrže rastući dobavljač digitalne signalizacije, LED ekrana i profesionalnih TV rešenja u AV industriji, najavljuje da će ovog meseca organizovati svoju drugu ekskluzivnu konferenciju na mreži EMEA PPDS NEKST 2021. Pružajući važna poslovna ažuriranja i najave novih proizvoda za partnere i kupce širom EMEA regije.

PCPress.rs Image

Nakon neverovatnog uspeha prvog NEKST događaja u martu prvobitno dogovorenog kao alternativa ISE 2021 u Barseloni, NEKST je jesenji događaj koji će se održati dva dana od 22. do 23. septembra, između 14:00-17:00 po centralno Evropskom vremenu.

PPDS NEKST će ponovo biti domaćin generalnom direktoru PPDS -a, Chrisu Colpaert-u i potpredsedniku PPDS -a za EMEA, Franck-u Racape-u.

Novi niz poslovnih rešenja i uvodnih reči dobićemo od vizionara industrije Coen Olde Olthof-a, koji će podeliti svoje poglede na evoluciju maloprodaje u kombinaciji sa neuronaučnim istraživanjima sa Roterdamskom školom menadžmenta, Erasmus univerziteta – RSM. Brojni partneri PPDS-a, takođe će pružati važne najave i uvide, uključujući Advantech, Navori i Intel Corporation, takođe će se pojaviti i Olivier Dijckmans, učitelj nastave u belgijskoj školi, Omnimundo.

Pročitajte i:  Kako obezbediti uspešno radno okruženje na daljinu

Novi proizvodi i mogućnosti

Prisutni će takođe dobiti ekskluzivan pristup vestima o nekoliko važnih nadolazećih lansiranja profesionalnih proizvoda i rešenja kompanije Philips do kraja 2021. i nadolazeće 2022. godine. Biće reči i o detaljnim najavama globalnih timova kompanije za marketing i upravljanje proizvodima.

Neke od ključnih tema ovog događaja uključiće besprekorna rešenja za obrazovanje, podršku maloprodaji i vraćanje kupaca “na ulicu”.

PCPress.rs Image

Nova strategija – moćna evolucija

Chris Colpaert je prokomentarisao: „Oduševljeni smo pozitivnim odzivom na naš prvi digitalni događaj PPDS NEKST i vrijednošću koju je pružio našim partnerima i klijentima koji su događaju mogli pristupiti iz udobnosti svojih domova i kancelarija.

“Ključni deo poslovne filozofije PPDS-a je da uvek slušamo naše partnere i klijente i iz tog razloga, stavljamo dobrobit svih u prvi plan.

Franck Racape je dodao: „Nakon što smo se usredsredili na uvođenje novih asortimana, kao što su LED, P-Line i C-Line, i kompletna rešenja u korporativnoj industriji, tokom našeg sledećeg prolećnog izdanja, PPDS-ovi naglasci za ovaj događaj biće oko našeg pristupa obrazovnoj industriji, pokretanje uzbudljivih maloprodajnih rešenja u partnerstvu sa vodećim dobavljačima tehnologije, kao i predstavljanje naše potpuno nove platforme za daljinsko upravljanje uređajima i kontrolu za audio-vizuelnih okruženja.

Pročitajte i:  Philips predstavio dva 40-inčna profesionalna monitora

Izvor : PPDS

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,