BIZIT plus

Predstavljamo predavače na Bizitu 2015 – Dr. Tobias Höllwarth

Bizit 2015 će biti najveći poslovni događaj ove jeseni. U prilog tome govori spisak tema kojima ćemo se baviti na konferenciji (IT infrastruktura, bezbednost, Telekomunikacije i servisi i Cloud samo su neke od oblasti koje će pokriti Bizit 2015), ali i eminentni predavači koji su najveći stručnjaci u oblasti ICT-ja u Evropi. Jedan od njih je i dr Tobias Höllwarth.

BIZIT PREDAVAČI

Dr Höllwarth već više od 20 godina radi kao profesionalni konsultant u oblasti IT-ja. Vlasnik je kompanije Höllwarth Consulting i predavač na Univerzitetu za ekonomiju i biznis u Beču. Uža specijalnost su mu IT konsalting, IT usluge i cloud computing.

Poseduje višegodišnje iskustvo u radu na brojnim projektima u oblasti outsourcing-a, tender menadžmenta za velike kompanije i konsaltinga u celokupnom procesu uvođenja IT infrastrukture za SME. Za sve one teme koje ubrzano dobijaju na značaju, poput cloud computinga, cloud konsaltinga, planiranja preseljenja u oblake, ocenjivanja kvaliteta usluga cloud provajdera, Dr Höllwarth je jedan od najvećih stručnjaka u Evropi.

Dr Tobias Höllwarth je i jedan od osnivača organizacije EuroCloud.Austria, gde je i član upravnog odbora. Takođe, on je potpredsednik uticajne poslovne mreže EuroCloud Europe.

Pročitajte i:  UA Day konferencija u Beogradu: višejezičan, digitalno inkluzivan internet za sve

Na Bizitu će dr Höllwarth govoriti o bezbednosti podataka u cloudu, o izazovima koje nosi migracija u oblake, fokusirajući se prvenstveno na edukaciju kako bi posetioci sami zaključili da li je cloud pravo rešenje za njihov biznis.

Očekujemo vas na Bizitu!

Facebook komentari: