Predstavljena prva besplatna biznis platforma u Srbiji – „Naša mreža”

Kompanija Vip mobile kreirala je jedinstvenu biznis platformu sa idejom da ponudi relevantan i koristan sadržaj, kao i da kompanijama obezbedi mesto gde će biti u mogućnosti da se međusobno povežu i ostvare saradnju. Prva besplatna biznis platforma u Srbiji „Naša mreža”, zahvaljujući kojoj će mala i srednja preduzeća moći jednostavno da unaprede svoje poslovanje, danas je, 29. maja, predstavljena.

PCPress.rs Image

Platforma se sastoji od tri celine: Informiši me, Umreži me, Podrži me.

  • Informiši me je edukativna komponenta platforme i mogu joj pristupiti svi korisnici koji posete veb sajt ili instaliraju aplikaciju. Sastoji se od korisnih informacija i inspirativnog sadržaja za unapređenje poslovanja.
  • Umreži me predstavlja centralni deo platforme u okviru kojeg kompanije kreiraju svoje profile preko kojih imaju mogućnost da komuniciraju i umrežavaju se sa drugim kompanijama i na taj način prošire svoje poslovne prilike. Kompanije mogu kreirati objave koje sadrže novosti, oglasiti nabavke i poslati direktno svoje ponude.
  • Podrži me obuhvata posebne pogodnosti i specijalne ponude vidljive svim korisnicima platforme, ali mogućnost apliciranja imaju samo Vip biznis korisnici.

„Naša mreža namenjena je svim kompanijama i preduzetnicima koji žele nova znanja, nove poslovne prilike i specijalne pogodnosti, a posebno je usmerena na mala i srednja preduzeća. Želimo da na ovaj način podržimo poslovne korisnike gde im je najpotrebnije – u otvaranju novih biznis prilika. Cilj nam je  da podstaknemo i olakšamo komunikaciju između kompanija i stvorimo povoljne uslove za ostvarivanje novih partnerstava”, navela je Branka Pudrlja Durbaba, glavni direktor za tržište u Vip mobile kompaniji.

PCPress.rs Image
Branka Pudrlja Durbaba, glavni direktor za tržište u Vip mobile kompaniji

Platformi „Naša mreža” može se pristupiti putem sajta ili preuzimanjem mobilne aplikacije za Android sa Google play prodavnice, dok će uskoro biti dostupna i za iOS na App Store prodavnici.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,