Predstavljeni Galaxy S6 i S6 Edge

U Beogradu je sinoć, 31. marta, održana lokalna premijera novih Samsung telefona – Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge.

Predstavljanje Samsung Galaxy S6 i S6 Edge

Nedugo nakon svetske premijere, Samsung Galaxy S6 i S6 Edge predstavljeni su i na srpskom tržištu i biće u prodaji od 17. aprila, kod operatora i u specijalizovanim Samsung radnjama. Uređaji će ubrzo nakon toga  biti dostupni i u svim Samsungovim prodajnim mestima u Srbiji, za početak u beloj, crnoj i zlatnoj boji.

“I ovog puta kompanija Samsung uspela je da kreira uređaje koji su budućnost u svetu mobilnosti. Galaxy S6 i S6 Edge su u potpunosti redefisani smartfoni, nastali kao rezultat osluškivanja potreba i želja naših korisnika. Upravo učeći iz uspeha i promašaja, uspeli smo da napravimo inovativne telefone koji su spoj premium materijala sa našom najboljom tehnologijom, nudeći korisnicima vrhunsko mobilno iskustvo”, rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija Samsung Electronics za SEAD region.

„Osim dizajna, pokazalo se da je našim korisnicima veoma važna i kamera. Oba modela telefona imaju primarnu kameru od 16MP, uz optičku stabilizaciju slike, autofokus i LED blic, kao i prednju kameru od 5MP, što omogućava odličan kvalitet slike, čak i u mraku. Uz to, korisnicima su na raspolaganju i HDR u realnom vremenu, pametna optička stabilizacija slike (OIS), IR detekcija balansa belog i funkcija brzog lansiranja. Sve ovo omogućava im da prave besprekorne fotografije”, dodao je Oravec.

Pročitajte i:  Umorni ste od virenja drugih u vaše lične podatke? Evo kako da to sprečite

Veliki broj partnera i prijatelja kompanije, ali i poznatih ličnosti iz javnog i poslovnog života, imali su priliku da na zvaničnom predstavljanju Samsung Galaxy S6 i S 6 Edge uređaja, u zgradi Jugoslovenskog dramskog pozorišta, isprobaju njihove brojne inovativne funkcije, zabave se i učestvuju u nagradnoj igri.

A, tu je bila i ekipa PC Pressa.

 

Ekipa PC Pressa na predstavljanju novih #Samsung smartfona. #nextisnow Samsung Srbija

Posted by PC Press on Tuesday, March 31, 2015

Facebook komentari: