Data centri 2024

Preko 230 priznanja za Xerox

PCPress.rs ImageXerox Korporacija ušla je u 2009. godinu nagrađena sa više od 230 priznanja, što je porast od preko 20% u odnosu na 2007. godinu. Vodeće publikacije u ovoj delatnosti i nezavisne firme za testiranje i istraživanje širom sveta odale su priznanje Xeroxovim kancelarijskim proizvodima i uslugama za čitav niz atributa uključujući kvalitet slike, performanse i tehničke inovacije. Najnovije priznanje stiglo je od kompanije Buyers Laboratory Inc. (BLI), koja je u decembru dodelila vrhunske počasti Xeroxu za izvanredan kvalitet slike u boji i za tehničke inovacije.

 BLI, nezavisna laboratorija za testiranje, podarila je ovoj kompaniji dve „Nagrade za izvanredno dostignuće“ za dosledno superioran kvalitet slike u portfoliju multifunkcijskih štampača u boji (MFP) i još jednu za inovacije na polju upravljačkih programa. Ova laboratorija sprovodi intenzivno testiranje proizvoda u odnosu na proizvode konkurencije, upoređujući ukupne performanse, produktivnost, pouzdanost i jednostavnost upotrebe, kao i mnoge druge kritične faktore performansi. „Ove nagrade za izvanredno dostignuće odražavaju naše napore da se usredsredimo na ono što korisnici žele, ono što očekuju i ono što im je potrebno“, izjavio je Rik Dastin, predsednik Xerox grupacije za kancelarijsko poslovanje. „Mi razvijamo proizvode tako da se prilagodimo klijentu—a ne da se klijent prilagodi nama—a uspeh takve filozofije je očigledan.“

Pročitajte i:  Samsung bi mogao prvi da napravi NAND od 1000 nivoa

BLI je nagradio i multifunkcijske štampače Phaser® 3300MFP i Phaser 3635MFP svojim jesenjim nagradama „Izbor godine“.  Xerox je pobrao svih devet nagrada „Izbor“ za proizvode i softverska rešenja u protekloj godini. Tokom 2008, Xerox je primio priznanja od vodećih nezavisnih organizacija za računare i informacione tehnologije u više od 20 zemalja.  U nagrađene proizvode spadaju softveri, skeneri, štampači u boji i multifunkcijski sistemi – uključujući DocuShare®, DocuMate®, DocuColor®, Phaser i WorkCentre®  linije – a onda i tehnologija digitalne štampe velike brzine u koju spadaju Xerox iGen4™ Digital Production Press i Xerox Nuvera® 100, 120, 144 i 288 Digital Production Systems. Kompanija Gartner, Inc. smestila je Xerox u Leaders Quadrant u svojim izveštajima „Magic Quadrant for Managed Print Services Worldwide1” i „Magic Quadrant for MFPs and Printers2”. Magic Quadrants pružaju vizuelne prikaze, snimke, pravca kojim kreće neko tržište, zrelosti i učesnika, gde Gartner ocenjuje dobavljače na osnovu kompletnosti vizije i sposobnosti da je sprovedu u delo.  Osim toga, Better Buys for Business, konsultantska kompanija koja je priznata u ovoj delatnosti kad je reč o opremi za digitalnu štampu u firmama, dodelila je zapanjujući broj od 33 priznanja „Izbor urednika“ Xeroxovim proizvodima i uslugama.

Pročitajte i:  PC Press video: Vijetnam, raj za digitalne nomade | Ivana i Goran Babić, Dva ranca beg iz kanca

Kompanija Xerox je dobila priznanja i za upravljanje znanjem, inovacije, raznovrsnost, etiku, politiku koja promoviše očuvanje porodice, programe iz oblasti zaštite životne sredine i za liderstvo. Xeroxova ulaganja u inovacije iznela su na tržište više od 100 proizvoda u protekle tri godine, izgradivši tako najširi portfolio u ovoj delatnosti i u istoriji kompanije Xerox.  Ova kompanija će prikazati svoju liniju nagrađivane ponude na nekoliko događaja iz ove delatnosti u 2009. godini uključujući ITEX u Las Vegasu, FOSE u Vašingtonu, D.C., AIIM/On Demand u Fildelfiji i Print 09 u Čikagu.

Izvor: NewMoment, PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,