Prezentacija "Think Smart – Start Grid"

Nova generacija virtuelizacije

AppLogic@EUnet

eunet-grid-hosting EUnet, priznati lider na polju Internet komunikacija, poziva sve zainteresovane na prezentaciju novog servisa, jedinstvenog na evropskom tržistu – Grid Hosting.

Grid Hosting predstavlja sledeću generaciju hosting servisa koja je nastala kao rezultat cloud computing revolucije, predvodjene od strane velikih kompanija kao sto su 3Tera, Google, IBM, Amazon i Microsoft. U pitanju je model zasnovan na 3Tera AppLogic tehnologiji koja omogućava da se korišćenjem mreže servera (nodova) kreira jaka hardverska platforma koja dozvoljava fleksibilno upravljanje virtuelnim resursima. Ovaj koncept omogućava da se pojedinačnom korisniku dodeli željena količina memorije i procesorskog vremena, kao i prostora na disku, u zavisnosti od trenutnih potreba korisnika. Na taj način se vrši fina granulacija i korisniku se garantuje određeni nivo resursa koje plaća. EUnetovo rešenje se pokazalo i kao vrlo pogodno za testiranje i razvoj kompleksnijih sofverskih rešenja i web aplikacija koje očekuju veliku posećenost.

Na prezentaciji će biti predstavljena dva tipa Grid Hosting rešenja:

Pročitajte i:  Microsoft pristaje na nagodbu od 14 miliona

Prezentacija će se održati u Beogradu, 27.05.2009. sa početkom u 13:30 časova, sa sledećim rasporedom:

  • 13:00 – Registracija
  • 13:30 – Uvod u Grid tehnologiju
    • EUnet Virtualne Aplikacije
    • Vaš sopstveni Virtuelni Data Centar
  • 14:00 – Praktična primena – demonstracija
  • 14:30 – Diskusija

Predavači:
1. Željko Tomić, Network Operation Center (NOC) System Engineer i
2. Andrea Prunić, Hosting System Engineer.

"AppLogic@EUnet" prezentacija će biti pretežno tehničkog karaktera i prvenstveno je namenjena Web Developer-ima i Project Manager-ima koji se bave izradom i razvojem web aplikacija, ali i svim zainteresovanim inženjerima i menadžerima informacionih tehnologija.

Prisustvo je besplatno. Obzirom da je broj mesta ograničen, zainteresovani za učešće treba da apliciraju ovde najkasnije do 25.05.2009. kako bi dobili potvrdu rezervacuje i informaciju o mestu održavanja.

Izvor: EUnet

Facebook komentari:

Jelena Opacic

Sales Manager u EUnetu