Prijavljivanje na let putem mobilnih telefona

terminal-5-escBritish Airways je prošle jeseni pokrenuo servis za prijavljivanje na let (check-in) putem mobilnih telefona, koji se pokazao veoma popularnim kod putnika. Servis je brz, besplatan i dostupan na 11 jezika, a omogućava putnicima pregled reda letenja ove kompanije, informacija o svom letu i opciju za ček-in pre leta. Potrebno je ulogovati se na www.ba.com/mobile sa bilo kog mobilnog uređaja koji ima wireless konekciju (kao sto su BlackBerry i mobilni telefoni, iPhone i iPod Touch), izabrati sedište i obaviti ček-in individualno, za grupu ili porodicu.
British Airways je poznat inovator u avio idustriji i veoma brzo prihvata i uvodi nove tehnologije, a ovog meseca je ponudio još jednu novu opciju. Naime, od ove nedelje članovi Executive Club-a ove kompanije mogu da se uloguju na svoj nalog putem mobilnih telefona i pristupe velikom broju servisa koje kompanija nudi. Samo posetom na www.ba.com mogu da pogledaju svoje sakupljene milje, pregledaju svoje planirane letove i naravno da se prijave na njih (tako da nije potrebno da imaju PNR inače neohodan za prijavljivanje na let).
Do sada je već 95.000 putnika je posetilo sajt kompanije putem mobilnih telefona i koristilo prednosti i usluge koje pruža.

Izvor: Action Golobal Communications

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: