Procurele prve informacije o Google Pixel Tablet-u

Google Pixel Tablet je još uvek prekriven velom tajni, ali polako se pojavljuju informacije o ovom proizvodu. Uređaj je prvi put najavljen na Google-ovom događaju u oktobru 2022. godine, a od tada nije bilo nikakvih zvaničnih detalja o njemu. Međutim, sada su se pojavile nezvanične informacije koje ukazuju kako bi tablet mogao da izgleda, kao i nekoliko njegovih glavnih karakteristika.

PCPress.rs Image

Prema njima, izgleda da će biti predstavljen samo jedan model Pixel tableta, mada je ranije bilo spekulacija da će Google napraviti dve varijante. Tada se govorilo da će u ponudi biti Pixel Tablet „tangor“ zasnovan na prvoj generaciji Tensor čipa, kao i „tangorpro“ model, sa Tensor G2 čipsetom. Međutim, izgleda da se odustalo od prve varijante i da se nastavilo samo sa „tangorpro“ varijantom tableta.

Ovaj tablet mogao bi da ima 8 GB Samsung LPDDR5 RAM-a, kao i 256 GB prostora za podatke. Takođe, mogao bi da ima i senzor otiska prsta. Displej će imati rezoluciju 2560 x 1600 piksela, ali se ne pominju njegove dimenzije. Uz tablet će, kao dodatna oprema biti u ponudi dve docking stanice, obe sa punjačima, a jedna varijanta će imati i ugrađene zvučnike.

Pročitajte i:  Google Search se bori protiv sadržaja niskog kvaliteta

Cena tableta još nije poznata, ali prema poznatim specifikacijama, verovatno će biti među skupljim modelima i sigurno će koštati više od prosečnog Android tableta.

Izvor: Gadget360

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,