PROGRAM PLUS: Razgovor s povodom – Jelena Pejković, Schneider Electric | BIZIT2021

Program BIZIT-a je ove godine bio posebno obogaćen specijalno za online publiku koja je imala prilike da prvog dana konferencije čuje od Jelene Pejković, Direktora prodaje sektora za pouzdano napajanje, Schneider Electric razloge zbog kojih je svima potrebno pouzdano napajanje i UPS uređaj.

PCPress.rs Image

„Zabluda je da je UPS samo rezervno napajanje to jest neka baterija kada nemate osnovno napajanje, UPS ima ulogu i da vrši stabilizaciju napona. Naša mreža nije savršena, postoje fluktuacije napona, a da ne pričam o udaru groma i u nekom standardnom režimu rada, i naravno da ne želite da se vaša skupa elektronska oprema pokvari. Tu ne pričamo samo o profesionalnoj opremi već i o kućnim uređajima poput televizora kog želite da sačuvate i ne želite da vam crkne usled nekog neplaniranog zastoja u distribuciji. Pričamo o UPS-evima koji stvarno imaju primenu svuda,“ istakla je Jelena.

Za kraj intervjua Jelena je istakla da Schneider nije imao većih problema sa prebacivanjem na rad od kuće te da je jedini problem zapravo logistika, te da se za korisnike bore tako što se trude da ponude dodatnu vrednost, kao što je na primer EcoStruxure platforma.

Pročitajte i:  Novo rukovodstvo u kompaniji Schneider Electric Srbija i Crna Gora

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,