Prvi „IT days“ seminar na Ekonomskom fakultetu

Seminar studenata o informacionim tehnologijama „IT days“ prvi je projekat ovakvog tipa koji se održava na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, od 11. do 13.decembra 2013, u organizaciji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta u Beogradu (SPEKOF).

logo itdaysNamenjen studentima, prvenstveno sa Ekonomskog fakulteta, seminar ima za cilj da okupi predavače i paneliste iz akademskog i poslovnog života koji će kroz interaktivna predavanja raspravljati o IT sektoru u Srbiji, njegovom trenutnom stanju i izgledima za napredovanje u korak sa svetskim trendovima.

Potvrđeni predavači su između ostalog osnivači preduzeća koja su nastala na internetu, vlasnici marketinških i PR agencija, IT stručnjaci, blogeri, kao i predstavnici kompanija koje se bave telekomunikacijama i razvojem hardvera i softvera poput Telenora, Nordeusa, Comtrade-a, SAP-a i Microsofta.

Svaki od tri dana seminara bavi se samo jednom tematskom celinom stoga ćemo imati priliku da slušamo o promociji i marketingu putem društvenih mreža, o razvoju hardvera i softvera u Srbiji i o internet biznisu.

Iako po prvi put organizuju seminar ovakve vrste na Ekonomskom fakultetu, organizatori se nadaju velikoj posećenosti pre svega zbog kvalitetnih predavača i panelista koji će svojim prezentacijama i diskusijama ispuniti više od 10 sati programa, i zbog omogućenog pristupa seminaru i studentima sa ostalih fakulteta, dok za samo učešće na seminaru nisu potrebne prijave.

Više informacija o programu i predavačima možete potražiti na www.itdays.me, zvaničnom sajtu seminara.

ITdays baner

Facebook komentari:
SBB