BIZIT plus

Prvi Sony 4K HDR OLED televizori AG8 serije stižu u Srbiju

Kompanija Sony Europe je najavila cene i dostupnost televizora BRAVIA OLED 4K HDR serije AG8 u Evropi. U odabranim zemljama vršiće se porudžbine pre komercijalne dostupnosti ovog proizvoda, za koji se očekuje da će se početkom maja naći u maloprodajnim radnjama.

PCPress.rs Image

BRAVIA OLED 4K HDR televizor serije AG8 poseduje duboku crnu, bogatu boju i širok ugao gledanja, te omogućavaju odlično vizuelno iskustvo. Modeli televizora od 65 i 55 inča biće dostupni u evropskim prodavnicama od maja.

Televizor AG8 serije koristi OLED ekran sa osam miliona samoosvetljenih piksela za jedinstven kontrast i vernost boja. Sadrži 4K HDR ProcessorX1 Extreme koji uključuje tri tehnologije: Object-based HDR remaster, Super Bit Mapping™ i dvostruku obradu baze podataka – sve rade skladno kako bi omogućile realističnu sliku bez obzira na to da li se gleda TV emisija, strimuje najnovija serija ili gleda film. Osim toga, televizori AG8 serije imaju DolbyVision™ koji verno prenosi nameru kreatora sadržaja i stvara bioskopski doživljaj u domu.

PCPress.rs Image

Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i upotrebi najsavremenijih tehnologija u domenu zvuka, AG8 OLED televizor pruža impresivno iskustvo gledanja. Renomirani AcousticSurface Audio kompanije Sony je zadužen za visoko-kvalitetan zvuk. Za dodatno prilagođavanje i raznovrsnost dizajna, postolje AG8 može da se rotira za 180 stepeni i podigne da bi bilo mesta za dodatni soundbar.

BRAVIA OLED 4K HDR televizore serije AG8 pokreće Android TV operativni sistem koji podržava širok spektar aplikacija kao što su GooglePlay, YouTube, Netflix, Prime Video i još mnogo toga. Da bi televizor bio još pametniji, AG8 serija ima ugrađeni Google asistent. Gledaoci mogu jednostavno da razgovaraju sa televizorom pomoću Google asistenta da bi brzo planirali dan, otkrili sadržaj ili pustili TV emisije, filmove i drugo.

Pročitajte i:  Sony je navodno pauzirao proizvodnju PSVR 2  

Informacije o cenama i dostupnosti, kao i kompletne specifikacije telefvizora, možete pronaći na sajtu kompanije Sony.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , , , ,