ePlaneta

PUBG: Stradalo 4 miliona igrača za nedelju dana

Veliki broj gejming studija s vremena na vreme objavi koliko je igrača banovano u njihovim online igrama. Ove objave služe kao reklama, ali i kao signal ostalim igračima da se developeri trude da održe novi igre.

PCPress.rs Image

Nešto slično se nedavno dogodilo i u okviru igre PUBG Mobile, a broj izbačenih igrača je privukao čak i pažnju onih koji na ovakve vesti ne reaguju. Naime, iz igre je za samo nedelju dana izbačeno skoro četiri miliona igrača. Navedeni razlozi uključuju varanje tokom igre, te raznorazne prečice uz pomoć kojih se popravljala brzina, pokretljivost, te opšta efikasnost junaka u igri. Najpopularniji hakovi su auto-aim, te “modification of area damage”, pa je najveći broj igrača stradao upravo zbog njih.

https://twitter.com/PUBGMOBILE/status/1408907963310514176?s=20

Činjenica da igra može da odustane od četiri miliona igrača ukazuje na njenu popularnost, te na želju da se korisnicima pruži besprekorno iskustvo. Četiri miliona varalica je mnogo, posebno ako se ima u vidu da PUBG Mobile ima između 20 i 30 miliona aktivnih igrača, tako da je verovatnoća da se naleti na varalicu sve do skoro bila prilično visoka.

Pročitajte i:  Instagram testira oglase koji se ne mogu preskočiti

PCPress.rs Image

Izvor: Kotaku

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,