Rasprodati svi PS5 uređaji kupljeni direktno preko Sony platforme

Kompanija Sony objavila je da će direktno prodavati PS5 svojim korisnicima. Obnavljanje zaliha delovalo je obećavajuće, pogotovo što je cena paketa bila 550 dolara, uključujući Horizon Forbidden West igru, a ušteda je oko 20 dolara po paketu.

PCPress.rs Image

Sve zalihe nestale za 29 minuta

Sony je otvorio javni red kome se sada možete pridružiti za priliku da kupite PlayStation 5 od 499 dolara koji ima disk jedinicu. Takođe očekujemo da će Sony u ponudi imati PS5 Digital Edition od 399 dolara bez disk drajva, kao i vaš izbor dodatne opreme i igara. Sony je rutinski nudio mogućnosti samo po pozivu za kupovinu PS5, ali nedavno je pokrenuo i javne kupovine, omogućavajući svakome ko ima PSN nalog da pokuša da kupi konzolu.

Ako planirate kupovinu PS5 uređaja ovim putem, moraćete da se ulogujete svojim PSN nalogom, ali i da imate sreće kako biste došli do koraka plaćanja.Iako Sonijev sajt često daje procenjeno vreme čekanja od jednog sata ili više, ključ je biti strpljiv. Neki ljudi mogu imati sreće sa mnogo kraćim vremenom čekanja odmah na početku, dok drugi mogu imati dug put pred sobom. S obzirom na to da je kupovina sada prestala, zbog nedostatka zaliha, očekuje se sledeća najava kompanije Sony kada će opet biti moguće kupiti PS5 putem vebsajta.

Pročitajte i:  PlayStation od sada podržava passkey logovanje

 

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: