BIZIT plus

Kreće prodaja LG G Flex2 telefona

Kompanija LG najavila je početak prodaje G Flex2 smartfona. Prodaja će najpre početi na tržištu Sjedinjenih Američkih Država, Hong Konga, Singapura, Francuske, Nemačke i Velike Britanije, dok će početak prodaje na ključnim tržištima na teritoriji Severne i Južne Amerike, Evrope i Azije biti objavljen nakon MWC kongresa.

LG G Flex2_Fotografija 2

Ovaj telefon, predstavljen na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) u Las Vegasu, ima Full HD Plastic-OLED ekran dijagonale 5,5 inča, procesor Octa-Core Qualcomm Snapdragon 810, Self Healing zadnju masku koja čini da tragovi i ogrebotine od svakodnevne upotrebe nestanu za 10 sekundi, a Fast Charge opcija omogućava da baterija jačine 3000mAh napuni do 50 odsto svog kapaciteta za nešto više od pola sata.

Zarad boljeg korisničkog iskustva, G Flex2 poseduje Gesture Shot opciju koja omogućava pravljenje savršenih selfie fotografija jednostavnim pokretom ruke koji telefon prepoznaje na udaljenosti i do 1,5 metara, navodi se u saopštenju.

„G Flex2 je dokaz da još uvek postoji prostor za inovaciju na polju dizajna smart telefona, koji ne podrazumeva samo uvođenje metalnih okvira ili povećanje veličine ekrana. Mi smo uvereni da je G Flex2 odličan primer savršenog spoja forme i funkcionalnosti. Ovo je smart telefon sa kojeg ljudi jednostavno neće moći da odvoje pogled“, izjavio je Džuno Čo, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Kad AI generiše slike iz teksta u realnom vremenu
Računari i Galaksija
Tagovi: , , , ,