Resident Evil Village kao otvoren svet

O nastavku Resident Evil Village se priča već neko vreme, a pre nekoliko dana developeri su na Steam stranicu postavili još dva taga: Sexual Content i Open World. Pored toga je svašta moglo da se čuje o novim monstrumima, a najzanimljivija je vest o džinovskim vampirima.

PCPress.rs Image

Jedna od vampirica je i Lady Dimitrescu, na koju su internet građani najviše reagovali. Mnogi je povezuju sa bosom po imenu Deborah iz Resident Evil 6, koja je ostajala bez odeće kad evoluira, te je i taj deo imao Sexual Content obeležje.

Ljubitelje je ipak više zainteresovao tag Open World, budući da u Resident Evil  serijalu nikada nije do kraja istražen. Na osnovu mape već može da se stekne utisak o tome kako ovaj horor ekosistem funkcioniše. Podeljen je na četiri regiona kojima upravljaju četiri porodice: Castle Dimitrescu, Moreau’s Reservoir, Heisenberg’s Factory i House Beneviento. I pre nego što se pojavila naznaka da se radi o otvorenom svetu igrači su pretpostavili da će moći slobodno da istražuju, a na to su ukazivale i sporedne misije koje su karakteristične za otvorene svetove.

Pročitajte i:  Resident Evil 6: Najgora igra ili veliki uspeh?

Ističe se da ipak ne bi trebalo očekivati ogroman open-world sistem, ali će novi elementi igračima ipak pružiti više slobode.

Izvor: Game Byte

Facebook komentari: